Islænder Svaðilfari fra Godrumgård Islænder Svaðilfari fra Godrumgård Islænder Svaðilfari fra Godrumgård Islænder Svaðilfari fra Godrumgård Islænder Svaðilfari fra Godrumgård
Ishestene fra Dalen
Følg
Følger Følg ikke

Ishestene fra Dalen

Kvinde, 25 år, Østjylland
Oprettet: 15. dec 2010
Offline - Senest online: 23. jul 2020 Bruger er på filterliste

Cecilia Corneliusen er mit navn, jeg er en natur og heste glad pige og mit hjerte er smeltet omkring de dejlige isheste. Jeg har min dejlige islandske isbamse Svaðilfari og min lille uldne shetlænder Aslan.
September 2015, måtte sige farvel til min første skønne ishest Kveikur, som jeg altid vil savne og aldrig glemme.

Jeg bor i en lille dal i Midtjylland hvor jeg er omringet af natur og de bedste muligheder for fantastiske oplevelser på hesteryg. Mest af alt er det vigtigteste for mig venskabet til hesten og den gensidige respekt. For mig betyder det alt, at man giver sig tid til at lytte til hesten og lytte til dens behov.

Jeg bygger meget på den grundlæggende tillid først og fremmest, og derfor nyder jeg at arbejde med mine heste fra jorden. Det vigtigste for mig når man er i nærheden af sådanne fantastiske dyr, er at man altid har i bagtankerne at der er en forklarlig gund til deres opførsel. Uanset hest, personlighed og handlinger, så har de krav på at blive behandlet varmt og med omhu.


- Hesten spejler sig i dig. Giv dig selv ro til at spejle dig i hesten.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce