Anden særlig race Kashmir Anden særlig race Kashmir Anden særlig race Kashmir Anden særlig race Kashmir Anden særlig race Kashmir
Horsegirl
Følg
Følger Følg ikke

Horsegirl

Kvinde, 27 år, Sønderjylland
Oprettet: 28. dec 2010
Offline - Senest online: 17. sep Bruger er på filterliste

Hejsa allesammen! :)

Jeg er en hestetosset pige på 23.

Har altid haft hest som stor interesse og har redet undervisning og haft part på et par stykker :)

Specielt min part ; Kashmir (som er på profilen) har en særlig betydning vi kom længere end jeg turde drømme om og havde part på ham igennem 1 år og 4 måneder og han forvandlede sig fra en "bølle" til den dejligste hest på denne jord takket være mit arbejde med ham han har lært mig så meget! og min plan var at købe ham her fra april 2013 men han får desværre en seneskade på fold og chancen for han bliver ridehest igen er minimal og med mine ønsker om lidt stævner, military osv. Hænger det desværre bare ikke sammen.. Så der brød næsten hele min verden sammen... Så allerede nu er jeg på jagt efter en ny ven for at jeg ikke dvaler i det hele tiden og mister interessen komplet.

opdatering: Skal Imorgen (25-03-2013) ud og se/prøve en hoppe på 1.70 en DV hun lyder som en hest for mig så er spændt på at se om vi passer sammen.

Hestesporten står dsv. Stille pt. Igen Men skal helt sikkert igang igen på et tidspunkt kan ikke undvære de dejlige dyr! :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x