Anden særlig race Desirée Anden særlig race Desirée Anden særlig race Desirée Anden særlig race Desirée Anden særlig race Desirée
Pernille B
Følg
Følger Følg ikke

Pernille B

Kvinde, 26 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 24. jan 2011
Offline - Senest online: 10. maj 2022 Bruger er på filterliste

Pige på 15 år :-)
Har redet siden jeg var omkring seks år :-)

Har min dejlige, dejlige, dejlige, part Desireé i Birkerød , som jeg primært rider skov og dressur på, fik lov til at få lidt springundervisning på hende i sommers og starte et enkelt sløjfespringstævne 50-60cm, hvor vi gik glade hjem med 3 ud af 3 mulige sløjfer :-)

Det var faktisk meningen jeg skulle have stoppet på hende fra den 1. april, men vi havde en ulykke med Desse og en bro hun trådte igennem...

Det skete d. 3. marts, og indtil hun er god igen har jeg tænkt mig at blive deroppe alligevel. Hun fik skrabet al pels af bagbenene og blødte meget, og hun ville ikke stå på det ene bagben - Det var da vi havde fået hende op af broen igen. Men dyrlægen kom derud og gav os den gode nyhed at der ikke var noget brækket, det var bare ømt og Desse var i chok.

Men nu, i maj, er hun HELT 100% 'rask' igen. Sårene kan ikke ses overhovedet, og hun er ikke svag på det ben, der sad fast imellem brædderne overhoved. Virkeligt heldigt sluppet.

Nu er jeg så teknisk set stoppet deroppe, men jeg kommer sikkert derop et par gange endnu inden hun bliver solgt;-)

Men det har været 2 uforglemmelige år med Dejlige Desse ! :( <3 Farvel-video er under construction :-))))

Så har jeg fået en skovtur/dressur part her 600 m fra hvor jeg bor, ved navn Daisy:-) Hende har jeg dog allerede sagt op igen, da jeg lige har fundet ud af, hvor travlt jeg får i 8. klasse hvis al min ridning skulle blive ved... Derfor bliver jeg nødt til at skære ned;-)


Så har jeg endelig fundet en horsemanship-part, en dejlig Fell pony ( ved at blive tilredet ) der hedder Movie Star, som jeg skal lave horsemanship-tillids-øvelser og jordtræning med, som en del af tilridningen :-)
Og det går så godt! han er så sød, og vi træner ofte helt uden udstyr, han forstår mine signaler og elsker det !:-)
Det er SÅ fedt når det bare FUNKER ! :-D
Nu skal vi til at lære nogle tricks;)
- Ham har jeg fortsat i 8. klasse også, det er virkelig en passion jeg går rigtig meget op i, det med horsemanship. At tale hestens sprog, det virker så meget bedre end tvang og magt og jeg finder det SÅ meget smukkere end en flot dressur-opvisning.

Vi har vel alle startet som den lille pige på 11 der havde købt en rebgrime og så troet at det var 'det magiske kort/genvejen' til hestetræning på dens præmisser.
Men man forstår det efterhånden, hesten er jo ligeglad med hvilken grime.
Rebgrimen er en god start, men når jeg træner med movie bruger jeg 98% af tiden ALDRIG udstyr;-)

- og oveni AAAAAALT så får jeg dressur undervisning i rideskolen på egene ridecenter en gang om ugen:-)

Så lige nu har jeg gang i 3 parter, men jeg nyder det ! ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce