Pinto Molly Pinto Molly Pinto Molly Pinto Molly Pinto Molly
Ann-Sofie Andreassen
Følg
Følger Følg ikke

Ann-Sofie Andreassen

Kvinde, 22 år, Østjylland
Oprettet: 12. feb 2011
Offline - Senest online: 4. jun Bruger er på filterliste

Uddannet hestemassør v. Center for Dyreterapi med internationalt stempel. :)


Nyd din hest den tid du har den, for en dag er den der ikke mere


“Se dine tøjler som fugleunger i dine hænder for så let, skal der holdes om dem. Hvor mange fugleunger bliver mon kvalt hver dag?” – Forstå din ridehest af Rikke Mark Schultz

"Volden hører ingen steder henne, men det ville være løgn at påstå at man kan klappe en hest til Grand Prix"

”Alt for mange hestes problemer sidder på ryggen af den, og det kan kun ændres med selverkendelse og undervisning” – Forstå din ridehest af Rikke Mark Schultz

"Kort sagt, jo dårligere rytter eller kusk du er, jo stærkere bid rider du med."
Kilde: Dyrenes Beskyttelse

"Du er ikke bedre, end hesten er"

”Alle kan lave fejl ellers var der ikke sat viskelæder på blyanten” – Albert Einstein

"If you can dream it, you can do it"


”At træne hesten til at agere afspændt, eftergivende og smidig har til formål med en velbygget hest, at forberede dens kræfter til at følge vores anvisninger og hjælper.
Med en hest, som allerede har gjort dårlige erfaringer, må denne arbejde oveni opbygge roen og tilliden på ny og med en hest med bygningsfejl må denne arbejde sørge for at de fysiske spændinger forsvinder, for al dette er oprindelsen af modstand og modvirker ligevægten.”
- Baucher's principper

Fra tid til anden fortæller folk mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske".

"If a dancer was forced to dance by whip and spikes, he would be no more beautiful than a horse trained under similar conditions.” (Xenophon)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}