Anden særlig race Yasmin <3 *Sjaske* Anden særlig race Yasmin <3 *Sjaske* Anden særlig race Yasmin <3 *Sjaske* Anden særlig race Yasmin <3 *Sjaske* Anden særlig race Yasmin <3 *Sjaske*
TanjaG (BELIEBER!)<3
Følg
Følger Følg ikke

TanjaG (BELIEBER!)<3

Kvinde, 25 år, Vestsjælland
Oprettet: 18. feb 2011
Offline - Senest online: 25. jan 2018 Bruger er på filterliste

Jeg er forever a Belieber og jeg er så fucking stolt af Justin! Jeg vil altid støtte ham og jeg elsker ham højere end noget andet.. Jeg er ligeglad med hvorvidt jeg har mødt ham eller ej, det er KUN Justin og Beliebers der forstår det forhold vi har til hinanden.. Vi behandler hinanden som bedste venner, som brødre og søstre, som hinandens bedre halvdel og jeg er stolt over at kunne kalde det min familie.. Justin pranker os og vi pranker ham, men vi er unbrekable! Haters kan rende og hoppe, det gør os kun stærkere og styrker vores forhold! Haters kan skrige lige så tosset de vil, men jeg ved at i sidste ende så skriger vi Beliebers højere!!! Det kan godt være at i mine øjne er Justin everything, men i hans øjne er jeg bare endnu en fan.. Det hører jeg tit folk sige, men jeg ved med sikkerhed at han ELSKER os alle.. Nej, han ved ikke jeg lever, men jeg ved stadig han elsker alle Beliebers.. Jeg håber virkelig at en dag så møder jeg ham.. Min far siger han vil købe et møde for en dag med ham når vi skal til USA og shiiiiit jeg glæder mig!<3 Men alle Beliebers fortjener at møde ham! Syge, rige, prinsesser, det er ligemeget.. Vi er alle Beliebers så alle fortjener det! Jeg elsker jer, min anden familie, og jeg elsker dig, Justin!
-Never Say Never!
Forever a Belieber! <3

Jeg hedder Tanja og jeg har redet i 8 år (begynder snart på mit 9'ende) jeg er en pige som lever og ånder for heste!<3 jeg har jeg gået på rideskole og haft en masse parter;) Jeg fik min første pony d. 14/04-12. Jeg regner med at vi snart skal starte stævner og regner også stærk med at vi skal med til Roskilde Dyreskue næste år :) <3<3
Igår (d. 14 april 2012) var jeg nede og hente min nye pony lurifax! Han er en dejlig renracet knapstrupper og 16 år!:-)


En gang imellem siger folk til mig: "Op med humøret - det er "bare en pony"" eller "Det er mange penge for "bare en pony"".
Netop de folk forstår ikke den rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og det arbejde der er involveret i "bare en pony"...
Nogle af mine mest stolte øjeblikke og bedste tider er kommet omkring "bare en pony". Mange timer er gået, hvor mit eneste selskab har været ..."bare en pony", og jeg har aldrig fortrudt det.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en pony", og de gange hvor jeg har grædt, har "bare en pony" altid været ved min side. "Bare en pony" har givet mig meget, men frem for alt trøst til, at overvinde de uoverskuelige dage der måtte komme.
Hvis du synes det er "bare en pony", vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "bare en solopgang" eller "bare et løfte".

"Bare en pony" bringer mig et fantastisk venskab, uovertruffen tillid og ubegrænset glæde. "Bare en pony" giver mig den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske.
På grund af "bare en pony", kan jeg se med oprejst pande imod min fremtid. Så for mig er det ikke "bare en pony". Det er mine drømme og mine håb for fremtiden, de bedste minder fra fortiden og den rene glæde i øjeblikket. "Bare en pony" bringer det bedste frem i mig, og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber, at folk omkring mig en dag kan forstå, at det ikke er "bare en pony", men noget der gør mig glad, og afholder mig fra at være "bare et menneske". Næste gang jeg hører sætningen "bare en pony", så vil jeg smile og sige: "Det er fordi I "bare" ikke forstår det."

Det er ikke "bare en pony", det er min bedste ven??
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce