Frederiksborg Vestergårds molann Frederiksborg Vestergårds molann Frederiksborg Vestergårds molann Frederiksborg Vestergårds molann Frederiksborg Vestergårds molann
Team Tindur
Følg
Følger Følg ikke

Team Tindur

Kvinde, 44 år, Fyn
Oprettet: 1. mar 2011
Offline - Senest online: 12. dec 2023 Bruger er på filterliste

Begynte at ride som 8-årig. Hovedsaklig skovtursrytter men synes det er skide sjovt at springe, dog ingen verdensmester. Har redet rigtig mange heste, de fleste var "problem" heste. Har arbejdet en del med føl og ungheste. I DK har jeg haft fire halvparter og to på helfoder. (Kommer fra norge og har boed her siden aug 06.) Samt redet en del andre heste. Jeg har ligeledes holdt til på et stutteri der avlet DV i 4 år så det har også været spændende og lærerigt både på godt og ondt. Købte min første hest den 30/4-11. Et dejlig lille hingsteføl på 7 mnd. Efter 22 år gik min drøm i opfyldelse. Min drømme hest nr to købte jeg i februar 2016 han er en lille Frederiksborg-hingst fra 29/5-2015. Han kom hjem den 29/4-16 som 11 mnd. Jeg er ellers gift og har to børn der er født i 05 og 07. Er socialpædagog og arbejder på en døgninstitution for anbragte børn og unge.


Hvordan kan du på jorden sige at du elsker din hest? Nyde omsorg for din hest og sige at din hest er den bedste i verden. For så når du sidder på den at hakke med sporene og slå med pisken. Hvor blev den bedste ven af ?

Riding a horse is not a gentle hobby, to be picked up and laid down like a game of Solitaire. It is a grand passion.”
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce