Dansk Varmblod Avitta  c Dansk Varmblod Avitta  c Dansk Varmblod Avitta  c Dansk Varmblod Avitta  c Dansk Varmblod Avitta  c
Sofie
Følg
Følger Følg ikke

Sofie

Kvinde, 32 år, Østjylland
Oprettet: 2. dec 2005
Offline - Senest online: 29. nov 2023 Bruger er på filterliste


26-årig specialestuderende i Århus der, med 20 års ridning i lårene og 4 års studiepause, nu begynder at savne sporten helt smertefuldt og inderligt igen. Søger stald, part, passertjans eller lignende i Århus og omegn - skriv gerne hvis I kender til eller hører om noget. Jeg er så stille startet på holdridning (yay - som i de gode gamle præ-teenageår) på Skåde Rideklub og er så småt på vej tilbage til verdens bedste sport. Rideskoleheste er fine og jeg brokker mig bestemt ikke over udvalget på Skåde (slet ikke), men søger gerne en fast hest og mere end en gang i ugen.


(Februar, 2018)

Hej
Jeg hedder Sofie. Som tidligere nævnt bor jeg i Kina, Beijing eller Chaoyangmen, for at være helt præcist.
Jeg bor her sammen med min svenske kæreste, som lever og arbejder i Kina med sit eget firma. Jeg bruger min tid på at hjælpe til med hans arbejde og studere kinesisk og jeg har også arbejdet lidt med at oversætte Nokia telefoner fra engelsk og kinesisk til dansk og ellers har jeg lidt arbejde som engelsklære i en børnehave.
Jeg elsker Kina, selvom det er svært at være uden familien - men så har vi jo Skype i stedet. Det værste er faktisk hesten, ham kan jeg ikke ringe til. Jeg håber inderligt at jeg vil få ham udlånt hurtigst muligt.
Det var en kort, ny opdatering fra mig. Jeg håber i fandt det spændende og jeg håber også I vil stille spørgsmål :)

Mvh Sofie

(Opd. 14/2 2013)

Hej alle :)
Jeg hedder Sofie Damtoft Larsen og er 20 år så bor i Århus med min kæreste, hvor jeg læser antropologi på uni og bruger alt min fritid på at læse, så hesten er der desværre ikke tid til for tiden, men jeg håber at det kan ændres :) .

Jeg har redet siden jeg var 3-4 år gammel, da min mor også er gammel rytter, skulle jeg selvfølgelig i gang med ridningen hurtigst muligt og det har jeg altid været glad for :) . Jeg har indtil videre haft en araberblanding som hed Tornado, han går nu som distance hest i Norge, så købte jeg en oldenborgblanding som hed Rasmine, men hun havde i forvejen en skade (åbenbart) og døde kort efter, Så købe jeg den umulige Maddie, men også søde og misforståede, for hun har ikke haft et nemt liv, hun har gået på den argentinske pampas som vildhest, trasporteret til Holland og solgt et par gange i DK før jeg købte hende, men hun var så i fol og måtte stå nogle måneder, derfor lånte jeg den lækre dressurhest Atos, men ham havde jeg heller ikke længe. Men i mellemtiden var Valdemar blevet født, som jeg stadig har nu, han er nu en bette dejlig en <3 .
En anden interesse, ud over hestene, er, at jeg er meget politisk aktiv, er medlem af Enhedslisten og går i det hele taget meget op i politik :)


Mvh Sofie
(opdateret 07.09.11)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce