Dansk Varmblod Royal Schufro (B-hest) Dansk Varmblod Royal Schufro (B-hest) Dansk Varmblod Royal Schufro (B-hest) Dansk Varmblod Royal Schufro (B-hest) Dansk Varmblod Royal Schufro (B-hest)
Mette  B
Følg
Følger Følg ikke

Mette B

Kvinde, 44 år, Sønderjylland
Oprettet: 2. dec 2005
Offline - Senest online: 12. okt 2019 Bruger er på filterliste

Mit navn er Mette - jeg kommer fra Esbjerg, hvor jeg rider for Esbjerg og Omegns Rideklub af 1985.

Jeg har to heste - en DV vallak fra 2008 eft. Royal Blend/Don Schufro, som jeg rider landsstævner på - og som jeg satser på at debutere i MA i foråret 2019. Min anden hest, Stenkærgårds Attention, købte jeg d. 24/6 2016. Han er en DV vallak fra 2009 eft. Tailormade Temptation/Diamond. Han har endnu ikke startet så mange stævner, men har dog opnået B-status i dressur.

Udover mine to egne heste har jeg redet forskellige heste for folk gennem årene bl.a. en DV vallak ved navn Elmevangs Maine, som jeg nåede at starte i MB2 på C-plan og PSG på klubplan samt enkelte små springklasser. En anden hest som er værd at nævne, er Solos Acassio, som jeg red op til B-hest og nåede at starte DM for hold på, inden hans nuværende rytter og ejer overtog ham og siden har videreuddannet ham til Intermediaire niveau.

Jeg sidder i bestyrelsen for Esbjerg og Omegns Rideklub - og har desuden været formand for klubbens sportsudvalg gennem de sidste 20 år. I den forbindelse har jeg været med til at arrangere et utal af stævner - lige fra små hyggelige klubstævner til landsstævner i dressur og spring. Derudover har jeg undervist og ført adskillige ryttermærkehold til eksamen - og jeg har desuden gennemført flere af Dansk Rideforbund's instruktørkurser.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce