Frieser anke c. Frieser anke c. Frieser anke c. Frieser anke c. Frieser anke c.
hanne c
Følg
Følger Følg ikke

hanne c

Kvinde, 47 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 29. mar 2011
Offline - Senest online: 11. feb Bruger er på filterliste

har redet siden jeg hva 6 købte min egen hest for 10 år siden da jeg va færdig med min landbrugsuddanelse hvilke jeg solgte for at købe min drømme hest en frieser . hun er 3 år gammel nu og har taget tilridningen i stiv arm dette har jeg haft folk til da jeg selv hade taget en del på i mit nye arb med autister på en døgn instution .


dato: 21-10-2011 .
efter stella hade redet min hest . hva det min tur til at skulle på hende for første gang uha jeg hav spændt . har redet ung heste før i mine unge dage hvor man ik er bange for noget . i dag er jeg en kylling . så jeg hva rigtig spændt jeg hva i longse tov så jeg ik kunne komme til at ødelægge noget det er også et halvt år siden jeg hade sat på en hest . jeg følte det som at side på en cykel der hva ved at gå fra hianden så løs er hun og fin .så jeg har meget at skulle lærer hva kin på hende i ca 10 min travet lidt og bare skridt , så jeg hva ik til at skyde igennem da jeg stod af ;-)

dato : hva oppe på hende igen i dag gik meget beder følte mig godt til pas på hende stadig i longse og det skal vi et par gange så jeg får lært ik pille KUN støtte på bidet og IK side med bene inden i siden . men det gik rigtig fint . selv om mine ben og lår er helt smadret . hård at komme igang .


den 1-11 2011
røg af twilight slog mig meget slemt . dumme mig hade ik hjælme på så slog hovdet og skulder . det hva ik twilights skyld det hva enene og alene rytter fejl glemte at hun hva en baby på kun 3 år og ville ride som på den gamle hest jeg hade . så dobbelt dum hed . såen er det hun hva nemlig så dygtig at man helt glemt at hun kun hva 3 .


den 1 maj 2012
har ik været på tw igen har overvejet at hun skulle sælges men kom så i tanke om at jeg da kunne søge en rytter til at ride hende for mig fandt hurtig en men hun kom fra lemvig og jeg syntes det hva for langt for hende at kører. så bød rebecca så ind og hun hva fra herning af en rigtig sød pige som barer rider tw så flot .

den 5.juni
rebecca og twilight går barer så godt i spænd sammen min lille hest er blevet helt cool . det er barer mega dejligt og så skal hun ha forsko på i næste uge . så hun ka komme lidt på tur også .;-) jeg skal barer tabe mig så jeg også ka komme til at ride min lille dejlige stjerne . selvf er jeg lidt træt af at øknomien ik lige er til at stille hende til kåring men det må jeg sparer sammen til så hun ka blive kåret som 5 års det er der jo ik så meget at gører ved .

der blev spinklet og sparet så kåring som 4 års den 24 aug 2012 er i hus hun kom i hovdestambogen og gik gang arts championaten til 64% plus det løse . hun blev bedst placeret ud af de 3 4års der hva med så dejligt .
der hvor der løbes med hende fik hun også gode kareter men hun træder ind over sig selv med forbene hvilket de gæve dommer så med det samme , så hun blev optage i stambogen , men dommeren mente hun hva en fin type lidt for rund også blev jeg kaldt ind og dommeren sage at en gode smed ville kunne rette op på hendes forben så det har karsten gammelgaader så prøvet på så penegne er sparet sammen til 2013 når vi prøver lykken igen . har den bedste rytter stella mark der hjælper mig med hende så hun skal gå ibop og championat og visses for hånd . det bliver så spænden . det er sidste chance for hånd . men ka da være vi skal have en ibop som 6 års og championat . kommer an på om stella gider ride hende til den tid . men lige nu glæder vi os til at komme til kåring den 12-13-14 juli :-)

12/7 2013 tja kom ik afsted til kåring øv øv blev kørt ned i maj mdr og har døjet med mit ben så ingen kåring .

her først i okt fik jeg laveten gastrikbypas hvilket er det bedste jeg har gjort i mit lange liv på diverse slakekure , har alt for lavet stof skifte hvilke resuteret i at jeg tog 40 kilo på på 4 år og lægern vil ik høre på mig når jeg sage jeg hade det dårligt , lang om længe i 2013 begyndte jeg at få medicin for lavet stoftskifte men det er ikke nemt at smide 40 kilos overvægt når det kun lige er status Q med stoftskifte . og ride min hest kunne jeg heller ikke, ik når man vejer 136 kilo . jeg tabte m mig hurtig de første 30 kilo og så begyndte jeg at ride lidt af gange så hun kunne vende sig til min vægt lige så stille . her i dag den 25-2-2014 vejer 96 kilo og er begyndt at ride mere og mere min angst er også på retur hvilket også hjælper rider rundt selv uden at der lige skal være nogen ved min side så det er dejligt at det går fremad og vi har været til vores første stævne tros at jeg kun har redet jævnt de sidste 2 mdr så det lysner :-)

er nu nede på 80 kilo og rider på fuld styrke er bare så glad for at jeg holdt ud hun er en stjerne hjemme på banen kontra galop til ug schenkelvigninger er ved at være på plads på begyndt trevasader og versader :-) lutter smil meeeen.....

hun er bare dum til stævner glor og lukker helt af så halve parader er en by i rusland hun vil ingen ting går nærmest i stå . vores første stævne red vi 52% og 55%

til kåring i randers 2014 gik hun til 65 i IBOP hvilket var store slåen den hva rædselslagen da den kom ind i ride halle og fork syntes det var morsomt at den var så bange , og hu kom med nød og næppe rundt . ude på opvarmninge prøvet vi at få hende ud af trangsen og så blev vi kaldt for heste mishandler så det var virklige en sucse . så vi tog hjem tros hun skulle gå næste dag også .
men fik at vide vis vi så meget som rørte den hest ville vi få en anmærkning også hva der ik andet en tage hjem så det gjore vi :-(.

den den 7 sep 2014 .
skulle hun bare udog gå stævne hun skulle ikke tro at man slap så let så vi red en lc1 og en lc2 hvilke mål jeg bare hade at ride over 60 % og det gjorde jeg i lc1 red jeg 60,8 ;-) og lc2 red jeg 61,8 så jeg var og er jublen lykkelig over det .

så nu træner vi fremad og prøver kåring på fyn til næste år :-)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x