Shetlænder Engbjergaards Lilleprins Shetlænder Engbjergaards Lilleprins Shetlænder Engbjergaards Lilleprins Shetlænder Engbjergaards Lilleprins Shetlænder Engbjergaards Lilleprins
Julie_Beck
Følg
Følger Følg ikke

Julie_Beck

Kvinde, 24 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 2. apr 2011
Offline - Senest online: 30. apr 2014 Bruger er på filterliste

Hej alle!
Mit navn er Julie, jeg er 14 år gammel og har 4 års rideerfaring på bagen. Det er ikke det længste, men sådan er det.
Mine første år med ridning var da min søster og jeg fik en pony. Interessen for det gik af med tiden. Men da jeg blev ældre fik jeg heldigvis smag for det igen. Da jeg var 11 startede jeg på Ikast Rideklub, og havde med lidt forskellige typer heste at gøre. Alt lige fra en nordbakke, til en stor tung hest, og det sidste år red jeg på en fin pony. Jeg fik 45 minutters undervisning om ugen, og en halv times eneundervisning om måneden af Brit L.

Jeg er engageret i min ridning, og tager det meget seriøst. Jeg stræber efter at komme langt, og er ikke bange for udfordringer tværtimod. Jeg har nemt ved at opbygge et stærkt tillidsbånd mellem hestene, hvilket er til stor fordel når jeg omgås i stalden. Det er vigtigt for mig at hestene har det godt, og bliver passet og plejet med omhu.
Jeg elsker når man kan mærke at der bliver gjort fremskridt, og når erfaring bliver udvidet.
D. 9 oktober 2013 skiftede jeg rideskole ud på KOOR (Kjellerup og omegns rideklub)
Jeg ser frem til nogle gode og lærerige år, og glæder mig til nye udfordringer.
I mine tidligere år på Ikast, startede jeg nogle stævner. Her er en lille oversigt:LD1 64,00 % 3.plads (Mit aller første stævne)
LC1 63,75 % 2 plads
LC2 61,364 % 3. plads
LC3 63,334 % 2.plads
Ponygames (Fik roset)

Forhåbentligt hiver jeg snart min røde roset med hjem! ;-)


Min mor er avler, og har været det igennem 25 år, og vi bor på et mindre Stutteri. Lige pt. er de fleste af vores heste igang med enten håndtering, udlån eller tilridning. Vi har kun 3 heste hjemme i stalden. Der står en gammel RDH hoppe og præmiehoppe i trakhener avlen. Så står der en 3 års hoppe, og en 8 års RDH hoppe kåret som den bedste hoppe til saddelkåring. Så har vi en vallak i udlån oppe i Brønderslev som går Mb nu. En 6 årig nytilredet vallak som står i Hobro. Og en 4 årig hingst som er i håndtering i Silkeborg. Så har vi også en vallak i tilridning ude på Hodsager Rideklub.


Jeg har en lille ting jeg gerne vil have jer til at forstå... Hvis i giver mine heste lav eller middel, vil jeg meget gerne at I begrunder! Sådan at jeg kan gå ud fra hvad jeg kan ændre ved min profil, så den bliver bedre. Hvis jeg ikke synes i kommer med et relevant argument, kan jeg evt. finde på at give igen! Hvis I ikke kan tage det, må i venligst lade vær med at bedømme tak...
-Julie. :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce