New Forest StaldBakkens IbrahimSOLGT New Forest StaldBakkens IbrahimSOLGT New Forest StaldBakkens IbrahimSOLGT New Forest StaldBakkens IbrahimSOLGT New Forest StaldBakkens IbrahimSOLGT
*sps*<kia kjeldgaard>  .
Følg
Følger Følg ikke

*sps*<kia kjeldgaard> .

Kvinde, 30 år, Østjylland
Oprettet: 14. dec 2005
Offline - Senest online: 2. jun 2020 Bruger er på filterliste

Mit navn er Kia Kjeldgaard :-)
jeg rider/red på sps (sportsrideklubben silkeborg) hvor jeg har fået undervisning ved frank kejlberg.
Jeg rider ikke længere, da min ryg ikke kan holde til det, og aldrig kommer til det igen. Derfor blev min junior hest Nebrasca i 2010 solgt til Nanna Dalgård.
- Min første pony var Stald Bakkens Ibrahim, en fin NF pony, med god stamtavle. Han havde desværre ikke det rette talent indenfor hverken spring eller dressur, så ham solgte jeg hurtigt igen. Red noget LC spring, og LC1 dressur på klubplan på ham, inden han blev solgt. Han blev solgt til en pige der hedder Katrine, og blev derefter videre solgt til Caroline som har ham nu. Hun er rigtig glad for ham, så det kunne ikke være bedre.
Derefter fik jeg Poetin, en fin 1'er spring pony. Hollandsk sportspony, importeret fra Holland i en ung alder. Han var kun 5 da jeg fik ham, og havde ikke meget rutine. Men jeg havde en god pony tid med ham, med fine runder og placeringer i LC + LB på distriksplan. Red en enkelt LA på ham, før han blev solgt. Han er nu hos en pige på sjælland der hedder Amanda, og hun er utrolig glad for ham.

I efteråret 2009 købte jeg hos A/S Horses af Simon Yde, den fantastiske junior hest Nebrasca. En hollandsk Varmblod, der havde gået alt det store. Bla. CSI med Ann Langaard. Utallige MB-MA'er og også S på lands og internationalt plan. Han skulle have været min store stjerne, og jeg glædede mig til at komme igang med ham. Men min ryg satter en stopper for alle mine drømme, og jeg er ikke længere i stand til at ride. Nebrasca er nu hos Nanna Dalgaard og hun er glad for ham.

- Derfor sælger jeg nu alle mine ting, så hvis du mangler noget udstyr Eskadron, Kingsland, Stübben eller andre kvalitets ting, så kig forbi:-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce