Connemara Magda [yndlings] Connemara Magda [yndlings] Connemara Magda [yndlings] Connemara Magda [yndlings] Connemara Magda [yndlings]
Trine Møhring Larsen
Følg
Følger Følg ikke

Trine Møhring Larsen

Kvinde, 25 år, Sønderjylland
Oprettet: 16. apr 2011
Offline - Senest online: 7. jan 2023 Bruger er på filterliste

Frisk rytter på 16 år - altid været fascineret af heste og især disciplinen spring og military indenfor hestesporten.
// TronsøSkolen 15/16 //

Jeg har ikke selv hest, men rider på Magda - min part. Magda er 9 år, og jeg har haft hende i snart 4 år. Hun var unghest da hun kom, og sammen har vi lært hinanden alt!
Hun er virkelig min bedste ven.
Aldrig uden hende.

Mit rideliv fra starten:
Jeg havde fra en alder af 8 år plaget i lang tid og så skete det - jeg begyndte til ridning oktober 2006, på en rideskole der hedder REO (Rideskolen Ensted og Omegn), på en begynderpony der hed Bonanza. Der red jeg i 2 år, og blev rigtig glad for ridningen. Desværre blev jeg nødt til at skifte klub, da min daværende ridelærer stoppede med at undervise. Derefter begyndte jeg på SRÅ (Sønderskov Rideskole Åbenrå), i et halvt års tid skiftede jeg hest stort set hver gang jeg satte min fod på rideskolen. Jeg havde næsten givet op med ridningen, da en lille tyk pony ved navn Trold kom til. Jeg blev glad for ham, og red ham i et halvt års tid, stoppede så med ham da han desværre skulle sælges. Min ridelærer tilbød mig at ride en pony ved navn Sprite. Jeg red så 2 år på hende, hun var en dejlig og meget rolig pony. Jeg fik også mange gode minder med hende. Da jeg endelig fik indset, at jeg ingen fremtid havde på hende, stoppede jeg på hende sommeren 2011. På dette tidspunkt begyndte mit eventyr med Magda så, som jeg rider til 2015 - sommeren pga. efterskole derefter og aldersgrænsen, kan desværre ikke tage hende med. Med Magda kommer jeg virkelig frem med min ridning. Hun var unghest da hun ankom, så vi lærer hinanden noget hele tiden. Magda har været mit fysisk levende bevis på at et menneske og en hest kan være bedste venner. Jeg har nu snart redet Magda fire år. Vi har sprunget 115 cm, og satser da på at komme højere op. I dressuren rider vi LB-LA niveau til træning. Vi rider dog ikke dressurstævner, men når vi bliver tvunget til at tage et dressurstævne starter vi på LB -niveau. Til springstævner starter vi LC og LB, og i til militarystævner tager vi en CNCP80. Vi rider primært kun spring- og militarystævner. Magda er helt sikkert den pony, der har lært mig at ride og den pony jeg aldrig glemmer fra ponytiden. Mit eventyr med hende slutter desværre, som det gør ved alle andre ponyryttere ved 16 år, derefter fortsætter mit rideliv på hest i et års tid, nemlig på Tronsøskolen 15/16, og derefter bliver ridning højst sandsynlig sat på stand-by efter godt og vel 9 år med et hestefyldt liv.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce