Dansk Varmblod Carlos [Solgt] Dansk Varmblod Carlos [Solgt] Dansk Varmblod Carlos [Solgt] Dansk Varmblod Carlos [Solgt] Dansk Varmblod Carlos [Solgt]
CecilieSørensen - Amatørfotograf ©
Følg
Følger Følg ikke

CecilieSørensen - Amatørfotograf ©

Kvinde, 24 år, Nordjylland
Oprettet: 12. maj 2011
Offline - Senest online: 3. maj 2019 Bruger er på filterliste

Mit navn er Cecilie (Aakjær) Sørensen. Jeg er en 15 årig pige fra Nordjylland, nærmere betegnet Sindal området, som er intet mindre end helt besat af ridesporten ;) Jeg har redet en del forskellige heste gennem tiden, men fik sidste år muligheden for at starte et nyt projekt op med en dengang 4 årig skøn DV vallak. Vi har i 2013 startet nogle stævner med fine resultater på begynderniveau, men jeg satser stærkt på at 14 og 15 bliver nogle år med flere debut'er og udfordringer :)

Når ikke jeg sidder på ryggen af hesten, har jeg travlt med mange andre ting. Én af de ting er fotografering af det dejlige dyr. Ind til videre har jeg mig et fint lille spejlrefleks fra Canon og har haft nogle få fotojobs. Det er en rigtig stor interesse for mig og jeg øver mig hele tiden på at blive bedre, så jeg håber at i engang i mellem falder over mine billeder et sted og synes bare lidt godt om dem ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce