Holstener Kjærs Calando Power Holstener Kjærs Calando Power Holstener Kjærs Calando Power Holstener Kjærs Calando Power Holstener Kjærs Calando Power
Sara Popp-Madsen
Følg
Følger Følg ikke

Sara Popp-Madsen

Kvinde, 27 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 8. jun 2011
Offline - Senest online: 9. aug 2022 Bruger er på filterliste

Hej!
Mit navn er Sara og jeg er fra 96. I øjeblikket går jeg i gymnasiet, 2.g, på biotek linjen, så jeg forhåbentlig kan blive landskabsarkitekt :-)
Inden gymnasiet ville jeg have et fri år, for at fokusere på mine 2 dejlige heste! Jeg har været heldig hesteejer i 5½ år nu.
Det hele startede med min fine gulklump Stella. Den charmerende hoppe var noget af en mundfuld i starten, men det lykkedes at få en fin og dygtig ridehest ud af hende <3!!!
Derefter fik jeg interesse i spring. Mine forældre og jeg havde aftalt, at dét at købe en ny hest var udelukket, derfor lånte jeg en del springponyer, men kemien var der aldrig helt...
I sommeren 2012, fik jeg lånt Calando Power, det var meningen at jeg skulle tilride ham, og så få glæde af det :-)
Men så kom der et byd på Calando, ejer ville sælge, da hun skulle skære ned i sit hestehold. Min far slog til lyn hurtigt, da han vidste, at Calando var hesten for mig. Stella har efterfølgende fået den perfekte part, der rider hende som om det var hendes egen. Og tag ikke fejl af, at jeg siger Calando var hesten for mig, det er Stella skam også. Calando var bare ikke regnet som en ny hest!
Elsker dem begge ulideligt højt og glæder mig til at komme ud til dem hver dag!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce