Fjordhest å¨Åmosegåårds Canon Fjordhest å¨Åmosegåårds Canon Fjordhest å¨Åmosegåårds Canon Fjordhest å¨Åmosegåårds Canon Fjordhest å¨Åmosegåårds Canon
Anne Lise B
Følg
Følger Følg ikke

Anne Lise B

Kvinde, 67 år, Nordsjælland
Oprettet: 22. jun 2011
Offline - Senest online: 17. jan 2022 Bruger er på filterliste

Jeg er en dame der er vild med Fjordheste, jeg elsker deres sind, og deres lyst til at arb.
Jeg er til let dresur, lidt spring og ture, Lukas der er på billedet er 18 år, jeg har helpart på ham og holder meget af ham, han har en lang trist historie, men er nu en glad tryg og sjov hest. han har krævet en del arb. men det har været det værd.


Kære Lukas tak fordi du fik mig igang med min ridning igen, desværre har jeg måtte sige farvel til, det var ikke let, du vil altid have en stor plads i mit hjerte, ønsker der må komme en og forelske sig i dig som jeg gjorde, en der vil nusse dig, en der vil vil være med til at spæne afsted foran alle de langbenede :) pøj pøj gamle dreng.Jeg har købt Kastaniegårdens Bolettte, hun står i Jægerspris hvor hun kom til da hun var 4 år, her er hun en respekteret dame der danner par med Elvis der også er en fjordhest de har kendt hinanden længe og ligner hr. og Fru Danmark når de kommer gående side om side. Jeg ser frem til mange gode år med denne skønne dame, hun er særdeles velgående, hvilket i kan læse om på Cecilies side :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce