Fjordhest Luna ( Kaldet Cocio :) ) Fjordhest Luna ( Kaldet Cocio :) ) Fjordhest Luna ( Kaldet Cocio :) ) Fjordhest Luna ( Kaldet Cocio :) ) Fjordhest Luna ( Kaldet Cocio :) )
Karen B
Følg
Følger Følg ikke

Karen B

Kvinde, 29 år, Sønderjylland
Oprettet: 27. jul 2011
Offline - Senest online: 20. dec 2016 Bruger er på filterliste

Hellow, som i sikkert allerede har gættet er jeg en hestetosse lige som alle andre herinde ;) Jeg er den stolte ejer af to ponyer som i kan se nærmere på herinde på min profil :)
Jeg er en kæmpe fan af Monty Roberst. Mange af jer kender ham sikkert :) Hans træning går ud på at samarbejde med hesten, lære hinanden og kende og arbejde ud fra træningsmetoder set og fundet i hesteverdenen. Jeg mener at man ikke kan træne sin hest før man forstår den!
Udover ridning interesser jeg mig for at skrive historier. Min roman "Krigen" skal udgives her en gang til efteråret så glæder mig da rigtig meget til at se det færdige resultat :)
Ellers spiller jeg lidt klaver men det er nu bare for hyggens skyld :) Musik lytter jeg meget til. Yndlingsband må være... Ja, "Lordi" og "Take that" vil jeg tro. To vidt forskellige bands men elsker musikken :)
Well... Det var så lige nogle kedelige facts om mig :b Glæder mig til at lære endnu flere tossede hestemennesker at kende :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce