Welsh Pony (sec B) Bakkegaarden´s perfect prince Welsh Pony (sec B) Bakkegaarden´s perfect prince Welsh Pony (sec B) Bakkegaarden´s perfect prince Welsh Pony (sec B) Bakkegaarden´s perfect prince Welsh Pony (sec B) Bakkegaarden´s perfect prince
julie rask og prinze of the dark spirit :) .
Følg
Følger Følg ikke

julie rask og prinze of the dark spirit :) .

Kvinde, 21 år, Østjylland
Oprettet: 10. aug 2011
Offline - Senest online: 24. dec 2018 Bruger er på filterliste

Hej med jer alle sammen :)

Jeg hedder Julie Rask, og er en glad pige på 11 år :)

Min store interesse er self. heste :) Vi har haft heste og ponyer lige siden jeg blev født, og jeg er derfor opvoksede med heste og ponyer :)
Jeg er den heldige ejer af: Bakkegaarden´s perfect Prince :) Han blev min d. 3/5-13 :) Vi har lige slået vores rekord i spring, og har nu sprunget 95 cm. sammen <3 :) Så har jeg: Bakkegaarden´s Nikita :) Hun blev min d. 14/10-11 :) Hende springer jeg LB-LA på til stævner, og skal have hende med til distriktsmesterskaberne på i Bording i september, så det glæder jeg mig rigtig meget til :) Så den sidste, men ikke mindste: Prinze of the dark spirit :) ham fik jeg i 2010, kan ikke huske datoen :) Han har lært mig alt, og er bare den bedste pony ever :) Bakkegaarden´s Chapain er min lille søsters pony, som jeg har redet lidt på, og som jeg har fået lov og få med til distriktsmesterskaberne i Bording sammen med Nikita ( hendes halv søster ) :) Så har vi Thor, på 28 år, som vi har haft 13-14 år :) Ham ridder vi ikke på mere :) Nikita har lige gjort mig til B-rytter <3 :D (Y)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce