Fjordhest Tjørnegårdens Athos Fjordhest Tjørnegårdens Athos Fjordhest Tjørnegårdens Athos Fjordhest Tjørnegårdens Athos Fjordhest Tjørnegårdens Athos
Athos&Nanna<3
Følg
Følger Følg ikke

Athos&Nanna<3

Kvinde, 28 år, Vestsjælland
Oprettet: 14. aug 2011
Offline - Senest online: 13. jul 2018 Bruger er på filterliste

Mit navn er Nanna, jeg er 21 år og kommer fra Vestsjælland af og er født og opvokset med (fjord)heste og har i dag min egen fjordhest på 4 som jeg er ved at tilride, og træner også to 4 års oldenborg som ligeså er i gang med tilridningen + genoptræner en belgier hoppe på 10.

Jeg har trænet en del heste igennem årenes løb, været en del discipliner igennem (dressur, kørsel, alrid, trec, show, bidløs mm).
Jeg har bl.a. modtaget undervisning af en BBH instruktør, modtaget undervisning i almen dressur, i islænder ridning, spring, kørsel, centreret ridning og miljøtræning.

Min faste underviser, både fra jorden og fra ryggen er min miljøtræner Ejner (fra Clydesdales breeding and training Denmark), som er tidligere ridende politimand fra KBH, som i dag avler Clydesdale og underviser i miljøtræning - og er påbegyndt undervisning i dressur i samarbejde med mig. Han er genial, han kender min hest, han kender mig og ved lige hvordan han skal hjælpe os på rette vej. Det skal nok blive et kæmpe hit.

BONUS: Er nu begyndt at få dressur undervisning af berider Lena Grønnemose, dét er jeg spændt på hvad ender med. Pt rider jeg oldenborgerne til undervisningen, men planen er at Athos også en gang skal med ud til hende.

Mine interesser ligger i miljøtræning, trec, distance og agility - og det er også der mine spidskompetencer ligger. Jeg hjælper gerne til med dette, og har igennem årenes løb tilredet en del heste med principperne leg gennem læring, med en stor vægt på tålmodighed og tillid. Jeg giver ikke ejeren en dressur hest tilbage, men derimod en nervefast og stabil ridehest, som vil gå igennem ild og vand for en. Dét er i min verden det vigtigste.

Jeg samarbejder med Dansk Belgisk hesteavl, Dansk Koldblod, Fjordhesten Øst.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce