Dansk Varmblod Tanholms First Kiss (Kenya) Dansk Varmblod Tanholms First Kiss (Kenya) Dansk Varmblod Tanholms First Kiss (Kenya) Dansk Varmblod Tanholms First Kiss (Kenya) Dansk Varmblod Tanholms First Kiss (Kenya)
Nichole Matzen
Følg
Følger Følg ikke

Nichole Matzen

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 8. sep 2011
Offline - Senest online: i går kl. 09:54 Bruger er på filterliste

***** Viborg kommune *****
Tilbyder at køre ud til at 'behandle' med massage, bemer eller laser, ved behov kan flere kombineres! send privat besked for nærmere information, pris og tidsbestilling
**************************

Jeg er en kvinde på 26 år med alt for meget fritid, så jeg er nu ejer af et skønt avlspar (Mini appaloosa) som i 2022 har fået deres første lille skud på stammen,
Derudover har jeg en DV hoppe, desværre skadet og derfor ikke kan holde til at ride så meget mere. derfor er hun i 2022 ifolet med Blue Hors Kingston, så håber jeg at drømme dressur hesten bliver født 2023.

Jeg arbejder til dagligt som veterinærsygeplejeske, derudover har jeg i perioder 1-2 træningsheste inde, det kan være alt fra tilridning, nerve træning, jord træning, kørsel etc.

Jeg kører ud og underviser i grundridning nogle gange om måneden hvor jeg også har mit BEMER dækken med til behandlinger, som jeg bruger til at supplere op med ved massager osv.

Jeg ser mig selv lidt alsidig i dagligdagen med hesten, uanset om man har brug for hjælp til håndtering fra jord, ryg eller behandling af kroppen.
Så skal du bruge lidt hjælp til at komme på rette spor med din hest eller pony, intet er for småt til at spørge efter, så smid en besked og jeg skal gøre hvad jeg kan for at hjælpe dig videre i en mindre udfordret retning.

Jeg har alle hestene alene i lejet stald på grænsen mellem midt og nord Jylland, og jeg elsker det trods de meget tidlige morgner og sene aftentimer det giver når man står med alt pasning selv.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce