Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Little Hector (A-pony) Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Little Hector (A-pony) Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Little Hector (A-pony) Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Little Hector (A-pony) Welsh Pony af Cob-type (sec C) Gribsvads Little Hector (A-pony)
Thilde Højer
Følg
Følger Følg ikke

Thilde Højer

Kvinde, 22 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 13. sep 2011
Offline - Senest online: 15. apr 2021 Bruger er på filterliste

Jeg er 13 år gammel, og brænder for dressuren!

I foråret 2014 solgte jeg min dejligste kat. 3 (Hestemøllegårds Batman) pony til Kolding, hvor jeg ved han vil få det fantastisk! Batman og jeg har opnået alt hvad mine mål var. I April 2013 kvalificerede vi os til B-stævner, og til vores første landsstævne i Vallensbæk d. 1/2 - 2/2 2014 opnåede vi at blive A-ekvipage, samt at kvalificere os til DM 2014. Han nåede desværre at blive solgt inden DM. Vi ønsker Sofie og Batman alt held og lykke i fremtiden!

D. 31/3 2014 fik jeg så min skønne nye pony (Gribsvads Little Hector) hjem, som afløser fra Batman. Hele 2014 var lidt hårdt at komme igennem, når man kommer fra landsstævner, og så til en 4 års pony, som kun må starte LC klasser, men vi kom igennem, og rider nu (Januar 2015) allerede LA med placering. Vores mål for 2015 er at kvalificere os til DM hold.

Sommeren 2014 faldt vi for den skønne urutinerede Korreborgs Alonzo. Da vi fik ham hjem kunne han intet, han kunne knap nok gå frem, eller søge ned. Men med en masse træning, og undervisning, er det hele næsten ved at give pote, men der er stadig lang vej endnu. Vi var i februar 2015 til hans kun andet stævne, som han klarede super flot! Vores mål for 2015 er at opnå B status.

Den skønne Mr. Beejay er i fuld gang med genoptræningen igen. I marts 2015 skal han lånes ud til en super sød familie på Fyn, hvor han vil blive elsket, lige så meget som han har været her! Han skal udlånes til en pige på 10 år, som ville lidt at hvert, men gerne ville springe lidt mere, og det tror vi han ville passe fremragende til. Vi ønsker Mica og Beejay alt held og lykke!

Den super søde Mr. Martilo blev i efteråret 2014 udlånt til de sødeste mennesker på Fyn! Han har det som blommen i et æg, og for opmærksom hed hver eneste dag. Alt hvad han har brug for, som feks. at få raspet tænder, massage, kiropraktor, det dyreste foder, osv. Vi er helt sikre på at dette er det rette match for søde Martilo. Vi ønsker Kamille og Martilo alt held og lykke!
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce