DSP Rakker DSP Rakker DSP Rakker DSP Rakker DSP Rakker
maja  c
Følg
Følger Følg ikke

maja c

Kvinde, 21 år, Vestsjælland
Oprettet: 17. dec 2011
Offline - Senest online: 5. nov 2017 Bruger er på filterliste

Hej, jeg har haft hest/pony siden jeg var 5½-6 år. Jeg elsker dem overalt på og de er mine bedste venner. Min første pony var en DSP hoppe. Hun hjalp mig gennem meget svære tider. Jeg havde hende fra jeg har ca. 6år til jeg var 12½. Min anden pony var en lipizzaner, blanding, hoppe. Hun blev aflivet lige inden sommeren 2013 - det var kun andet år jeg havde hende.
Lige nu har jeg en fantastisk Hollandsk varmblods vallak. Han skal være min nye stjerne på stævnebanerne! Han er helt fantastisk og han arbejder utroligt godt under mig!

Før du dømmer mig - så tag mine sko på og gå de samme veje, som jeg har gået. Bearbejd tabet af mennesker, som jeg har mistet. Hav styrken til at gå igennem, alle følelser og hændelser, som jeg har gjort. Snuble over alle stenene, jeg snublede over. Rejs dig altid op igen og fortsæt, som jeg gjorde. Efter alt dette kan du dømme mig eller mit liv. ?

Kald mig fed, jeg kan tage det.. Slå mig, det er kun sår..Hån mig, pin mig, spyt efter mig, slå mig ned, jeg er ligeglad....Men hvis du rør min pony, så begraver jeg dig levende.!!!!!!


I kan finde mine ponyer og hest her på hestegalleri. Der er også en lille grå pony. Det var en af de ungheste jeg har tilredet ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x