Zangersheide D. Chriesafie Z Zangersheide D. Chriesafie Z Zangersheide D. Chriesafie Z Zangersheide D. Chriesafie Z Zangersheide D. Chriesafie Z
Hass
Følg
Følger Følg ikke

Hass

Kvinde, 24 år, Østjylland
Oprettet: 5. jan 2012
Offline - Senest online: 21. nov Bruger er på filterliste

"Den sværeste øvelse i ethvert dressurprogram er det at ride lige op af midterlinien, lave en perfekt parade og ride frem med ligeudretning igen. Kan du dette kan du lave alt."

"With faith, trust and fairy dust!"

Jeg var seksten den første gang jeg sad på ryggen af en hest, og i dag er hestene hele mit liv. Jeg ved slet ikke hvordan jeg skulle klare mig uden vores skønne dyr uden for døren.

Jeg er hovedsageligt dressurrytter, men begyndte at springe i januar 2013. Med skønne Saffi springer jeg nu LB, er lige begyndt at starte mine første distriktsstævner og har sprunget over 130 cm.
Dressurmæssigt ligger jeg pt på LA-niveau, og jeg lærer hver dag nye og spændende ting med mine smukke piger.

Jeg får tit at vide at jeg har udviklet mig hurtigt på ryggen af hestene, og enkelte har sagt til mig at det er snyd at jeg kan så meget og hver eneste gang har jeg svaret: "Øvelse gør mester og hvis det er noget du virkelig brænder for, så følger både viljen og evnen til at føre det ud i livet med."

Jeg elsker mine heste overalt på jorden, og de kan altid få mig op på en nedtursdag!

Som det nok kan se fra mine heste er det primært hopperne der har vundet mit hjerte. Der er et eller andet specielt over de der tøser, og tror måske det hænger lidt sammen med det her citat:
"En hingst diskuterer man med
En vallak kommanderer man med
En hoppe spørger man om lov"
(Eller som en bekendt engang sagde: "ved en hoppe indsender man fire ansøgelsesformularer og krydser fingre for at bare et af eksemplarerne går igennem" ;)

"Feeling down? Saddle up!"

"The best kind of friend is the kind you can sit in grass the with, never say a word, and then walk away, feeling like it was the best conversation you've ever had."

"Tell me it can't be done, and I will do it. Tell me the goal is too high, and I will reach it. Place an obstacle in front of me, and I will leap over it. Challenge me, dare me, or even defy me. But do not underestimate me. For on the back of my horse, anything is possible."

Fra tid til anden fortæller mig:"Op med humøret - det er "bare en hest"" eller "Det er mange penge for "bare en hest"". De forstår ikke en rejse jeg har gennemgået, de timer jeg har brugt, og de penge der er involveret i "bare en hest".
Nogle af mine mest stolte øjeblikke er kommet omkring "bare en hest".
Mange timer er gået hvor mit eneste selvskab var "bare en hest". Og aldrig har jeg følt mig krænket.
Nogle af mine sørgeligste øjeblikke har været som følge af "bare en hest", og de dage i mørket hvor jeg har grædt, har "bare en hest" altid været ved min side. "Bare en hest" gav mig trøst til at overvinde de dage der måtte komme.
Hvis du syntes at det er "bare en hest" vil du måske også forstå sætninger som "bare en ven", "Bare en solopgang" eller "bare et løfte".
"Bare en hest" bringer mig et fantastisk venskab, tillid og ubegrænset glæde. "Bare en hest" bringer den medfølelse og tålmodighed jeg har brug for, for at blive et bedre menneske. På grund af "bare en hest" kan jeg finde på at stå tidligt op, gå en lang tur og se med oprejst pande imod fremtiden. Så for mig, og folk som mig er det ikke "bare en hest". Men håb og drømme om fremtiden, glade minder fra fortiden og den rene glæde af øjeblikket.
"Bare en hest" bringer det bedste frem i mig og får mine tanker væk fra mig selv og dagens bekymringer. Jeg håber at folk en dag kan forstå at det ikke er "bare en hest", men noget der gør mig glad, og holder mig og menneskeheden fra at være "bare et menneske".
Så næste gang du høre sætning "bare en hest" så smil og sig det er fordi de "bare" ikke forstår det :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}