Fjordhest Højgaards Findus (Finne) Fjordhest Højgaards Findus (Finne) Fjordhest Højgaards Findus (Finne) Fjordhest Højgaards Findus (Finne) Fjordhest Højgaards Findus (Finne)
Stinne&Findus *HØS*
Følg
Følger Følg ikke

Stinne&Findus *HØS*

Kvinde, 24 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 8. jan 2012
Offline - Senest online: 29. dec 2018 Bruger er på filterlisteHej Alle! Jeg hedder Kristine Vind (kald mig Stinne) og er ejer af Højgaards Findus. Vi er en Allroundequipage der rider LC i både dressur og spring. Jeg har haft ham i 1,5 år, men vi har først for nyligt fundet hinanden og er derfor ikke så langt i vores ridning. Vi skal ride Babyjagt til marts. Vi rider for Høsterkøb Rideklub, hvor jeg sidder i juniorudvalget.


Følg os på FB: https://www.facebook.com/pages/-FindusStinne-/572689692754713


Baaah min historie med heste: Min Mormor og Morfar, og dermed også min Moster og min Mor, har avlet Fjordheste tidligere. Nu har de en tilbage, som hedder Ronja, og Bliver 26 her d. 20. Maj. Lige siden jeg var to tre år gammel, har jeg redet uden sadel på Ronja, sammen med min Mormor i både skridt og trav og på Tur. Op i gennem tiden har jeg så redet hende mere og mere, indtil sommeren 2007 hvor jeg startede på rideskolen Ørholm ryttergård. Jeg havde længe plaget, men fik lov der. Den Pony jeg red på i første time hed Chip,og var en rød hoppe med hvis stjerne. Jeg red de forskellige ponyer, i halvandet år, og lærte både at galoppere og springe, og allerede da jeg havde gådet et år fik jeg lov at rykke fra begynder til letøvet. Julen 2008, red første gang på Pepper. En sort pony med en måneformet stjerne i panden. Han var min yndlingspony, og jeg fik næsten lov at ride ham hver eneste ridetime. Han sprang tilmed også som en drøm. I September 2009, brækkede jeg voldsomt min arm, og skulle opereres, hvilket førte til en ridepause på en halvt år. I Februar 2010, startede jeg igen - bare på Holte rideklub, for at prøve noget nyt. Jeg lærte meget på det sted og i efteråret begyndt min Mor og lede efter en part vi kunne dele. Vi fandt hurtigt en Stor hest på Attemosegård som hed Diablo, men hun fandt en anden part. Dette gjorde mig meget ked af det, og efterfølgende ledte min Mor eter en part uden at fortælle mig om det, og hun fandt en. Så i April 2011 sad jeg på en sød islænder ved Dyrehaven som hed Landflyer. Vi sprang i skov, og jeg lærte meget på ham, bla. at slappe af og tage tingene roligt. Men i sommerferien stoppede vi, vi havde dog planlagt at starte igen til August. Men i mellemtiden havde Landflyer får en ny part, og vi måtte stoppe. I Oktober 2011, fik jeg part på en sort rideskolepony som hed Isak og var New Forest. Han var stædig doven og Fræk, men jeg elskede ham. Han fik dog den værste vinterkulder, og hele vinteren var jeg bange for ham og turde kun at ride når jeg blev trukket. Så i Januar startede min Mor part på en islænder på Attemosegård ved navn Osk, og ejeren tilbød at jeg kunne få part på hendes anden hest Flicka. Så fra Februar 2012 blev Isak byttet ud med Flicka. Flicka kunne jeg alt med, springe i skoven uden sadel - hvilket virkelig toppede.
Efter sommerferien 2012, fortalte min Mor mig at jeg måtte få pony året efter, når vi kom hjem fra ferie. En Islænder, devar billigere at holde. Jeg varjublende glad og indtil November, var alt som det skulle. November - der blev alt perfekt. Jeg mødte Birgit som havde en flødefarvet islænder - Bibob. Jeg fortalte hende at jeg måtte få hest om sommeren. hun tilbød mig starks part med Forkøbsret og da min Mor sagde ja var jeg lykkelig. Indtil februar. Der blev jeg i tvivl og besluttede mig for at jeg ville have en haflinger eller fjordhest i stedet. Min far var straks med på idéen, da han elskede stedet tæt på Islænderen skulle have stået længere væk. Min mor var heller ikke svært og få overtalt, og den fjerde maj 2013, tog vii ud og kiggede på heste. Vi fandt Findus som vi købte og nu er han miin! <3


Filippa jeg elsker dig, du er seriously min bedste veninde, og jeg har aldrig set et bedre menneske end dig - du er også bedre end Findus!

Filippa min skat - love you ftw! <3 :*

Følg Filippa på instagram: @filippa_og_wonder
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce