New Forest Nørregårds Miss Moonlight New Forest Nørregårds Miss Moonlight New Forest Nørregårds Miss Moonlight New Forest Nørregårds Miss Moonlight New Forest Nørregårds Miss Moonlight
*Cecilie og Moonlight <3*
Følg
Følger Følg ikke

*Cecilie og Moonlight <3*

Kvinde, 24 år, Nordjylland
Oprettet: 8. jan 2012
Offline - Senest online: 27. nov 2014 Bruger er på filterliste

* Cecilie Theet Jeppesen
* Nørregårds Miss Moonlight
* Dressur: LB, LA
* Spring: LC - (LB træning)
- Jeg starter Moonlight mod hestene, så derfor starter jeg LC - LB - LA klasser med placeringer til og med LA1 i dressur da niveauet er lidt sværere ;-)
Jeg får undervisning af Mette Aakjær, Alexander Winje og nogengange Christina Poulsen og de er fantastiske, og jeg er rigtig glade for dem. De har lært mig sindssygt meget :-)

Mit navn er Cecilie og jeg er den heldige ejer af min elskede 1'er pony Nørregaards Miss Moonlight :) Vi købte hende for ca. 2-3 år siden og det har været de bedste år nogensinde! - men da mine ponyår lige er sluttet starter jeg hende lidt som hest ;)
Jeg bruger rigtig meget tid på mine dyr, da det er min store drøm at blive veterinærsygeplejerske ;)
Jeg går på Mariagerfjord gymnasium i 1.xz, som er den naturvidenskabelige klasse :)

Jeg begyndte at ride på en rideskolen der hedder Team LA, på en pony der hed Chip. Men efter lidt tid begyndte jeg at mangle noget udfordring, så jeg begyndte at ride lidt forskellige ponyer. Bl.a. en super skøn pony der hed Bailey, det var en fantastisk pony og den lærte mig meget selvom jeg kun nåede at ride den et par uger, fordi jeg til en ridetime synes den gik mærkeligt, og det viste sig at den havde en skade i lænden som gjorde at den ikke så godt kunne rides mere :( så jeg skulkle begynde at ride på elevponyerne igen, og det gad jeg ikke, så jeg overvejede at stoppe til ridning, men så fik jeg tilbudet om at ride en super dygtig dressurpony ved navn Odbjergs Flamingo (den har også en profil herinde), og efter lidt tid fik jeg så en part i en af mine veninders pony der hedder Maus, jeg lånte den ca. i et halvt år. Derefter købte vi Moonlight :D <3

I er velkomne til at skrive til mig, hvis I har lyst til at vide mere ;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x