New Forest Sun Queen New Forest Sun Queen New Forest Sun Queen New Forest Sun Queen New Forest Sun Queen
Katrine Kennedy
Følg
Følger Følg ikke

Katrine Kennedy

Kvinde, 19 år, Fyn
Oprettet: 5. feb 2012
Offline - Senest online: 30. jan Bruger er på filterliste

Wazup peepz.
Som I nok allerede har gættet/set så er jeg en 15-årig pige. Jeg kommer fra Fyn, og er springrytter, og har min egen pony, som jeg deler med min tvillingesøster. Vores pony hedder Sun Queen og er efter Zwavos Surprise. Hun er en NF men ligner der på ingen måde. hahah! :D
Jeg er en aktiv konkurrence rytter. På nuværende tidspunkt rider jeg LA på C-plan.
Til træning springer vi LA-MB højder.
Jeg har redet siden November 2008. Der startede jeg på SAM, hvor jeg kun red dressur, og var dressurrytter til og med 2015, hvor jeg fik part på en stor hest kaldet Michigan. Han lærte mig rigtig meget inden for spring. Det blev ikke til nogen stævner, da vi fokuserede mere på træningen! Til træning sprang vi alt fra LC-MB for hest.
I mellemtiden havde jeg også en dressurpart, på en hest kaldet Chanel, som er rideskolehest på SAM. Og ja, der fik vi jo bare dressurundervisning, og red dressur. I den periode red jeg også en helt tredje hest, som var en 2'er pony kaldet Lucky Star. Lucky stod i en fritidsklub, og jeg red ham ca. 2-3 gange om ugen. Jeg red også lidt andre heste derhenne, hvis der ikke lige var nogen til det, men det var ikke sådan fast.
-----------------------
D.8 Oktober 2015 blev jeg ejer af Sun Queen hvilket bare var den bedste dag i mit liv. :) Det har indtil videre været et fantastisk eventyr, men det har jo ikke kun været let. For vi har haft vores nedture, men vi har sammen, kæmpet os op igen!
-----------------------
Det var lige nogle facts om mig. I hope that you enjoyed. :D
Fortsæt god dag derude. :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x