Arabisk fuldblod (OX) Rustam Ox 4168 Arabisk fuldblod (OX) Rustam Ox 4168 Arabisk fuldblod (OX) Rustam Ox 4168 Arabisk fuldblod (OX) Rustam Ox 4168 Arabisk fuldblod (OX) Rustam Ox 4168
Sara Jelling
Følg
Følger Følg ikke

Sara Jelling

Kvinde, 40 år, Østjylland
Oprettet: 7. feb 2012
Offline - Senest online: 23. jun 2018 Bruger er på filterliste

Har en lille nedlagt landejendom i udkanten af Horsens, hvor jeg bor med min mand og 2 børn på hhv. 12 år (Sille) og 6 år (Dicte)

Jeg har 2 heste : Rustam Ox, Shakira og Nutella. Rustam fungerer som vores hygge/selskabshest og Nutella skal være Dictes kommende børnepony. Shakira er jeg i gang med at tilride, så Sille kan overtage hende om 1-2 år.

Jeg har haft egen hest siden jeg var 9 år. Red et utal af springstævner som pony-rytter op til MB klasser på distriksplan. Lidt dressur på klubplan blev det også til. Dog kun op til LB - klasser.
Efter overgang til stor hest har jeg udelukkende arbejdet med ungheste og tilridning, alt imens stævnerne er lagt på hylden.

Har et ønske om, at skulle igang med at lære noget om klikkertræning og horsemanship m.m., når jeg får lidt tid i overskud. (men får man nogensinde det med job, hus og børn??! :-()

Mine heste går i løsdrift og behandles ud fra filosofien om, at det skal være både rart og sjovt at være hest :-)

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}