Anden særlig race Revsmindes Red Rocket Anden særlig race Revsmindes Red Rocket Anden særlig race Revsmindes Red Rocket Anden særlig race Revsmindes Red Rocket Anden særlig race Revsmindes Red Rocket
Sara Jelling
Følg
Følger Følg ikke

Sara Jelling

Kvinde, 45 år, Østjylland
Oprettet: 7. feb 2012
Offline - Senest online: 28. okt 2020 Bruger er på filterliste

Har en lille nedlagt landejendom i udkanten af Horsens, hvor jeg bor med min mand og 2 børn på hhv. 15,5 år (Sille) og 8,5 år (Dicte) og vores 3 ponyer - en kat 1 (Shakira), en kat 2 (Revsmindes Red Rocket) og en max kat. 3 (Holmegårdens Nutella.

Vi 3 piger rider alle :-) PT. rider vi en pony hver. Sille er dog ved at blive for gammel til at ride pony, da hun fylder 16 her i 2020, så vi er så småt begyndt at kigge efter en kommende juniorhest, som hun og jeg kan dele. Revsmindes Red Rocket skal sælges til sommer - det bliver SÅ hårdt og ville ønske, at vi kunne klone ham til en str. juniorhest!!!

Sille er mest til dressur, Trecbane og turridning. Hun springer dog også 1 gang ugentligt og deltager lidt i både dressur og springstævner på klubplan.

Dicte er knapt så rutineret endnu, men har lært rigtig meget af at ride en helt rå pony til. Den er stadig fræk og laver mange bukkespring, men hun er blevet dygtig til at holde balancen og blive på:-) Hun er klart mest til fart og spænding - og skeler langt efter springene. Vi går dog op i, at grundridningen skal være mere på plads, før der gives "grønt lys" til springdelen for hende.

Jeg selv er bare meget betaget af arbejdet med ungheste/problemheste. Jeg ynder i det hele taget meget den afvekslende ridning i alle discipliner, men kan godt lide springningen og naturen, så håber en dag, at min gamle drøm om at ride military måske bliver en realitet ;-)






Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce