Haflinger Tottrupgaards Bellis Haflinger Tottrupgaards Bellis Haflinger Tottrupgaards Bellis Haflinger Tottrupgaards Bellis Haflinger Tottrupgaards Bellis
Vibeke Paaske
Følg
Følger Følg ikke

Vibeke Paaske

Kvinde, 37 år, Nordjylland
Oprettet: 10. feb 2012
Offline - Senest online: 19. mar Bruger er på filterliste

Er en pige på de 30 år, som har redet i mange år. Har dog haft en pause på 4 år, efter jeg blev sparket i ryggen af en hest. Derved har jeg haft det lidt svært ved at komme tæt på dyrene igen.
NU skal det være. Jeg skal op på hesten igen :)
- Og det kom jeg!
Stanley drengen (HSP) og jeg har fået et kanon venskab og han har hjulpet mig et godt stykke fremad og han har lært mig at skulle stole på mig selv! Stanley er perfekt på ALLE måder, og er så glad for at have fået muligheden for at lære det dejlige rødhårede lyn at kende :)
Håber det bliver ved i meget lang tid endnu! <3 Stanley <3

Jeg er aktiv stævnerytter og Stanley stiller op mod de store kramper af heste. Vi rider LF og LE samt LD da Stanley snart runder de 25år. Stanley skal have det sjovt den sidste tid han er her, og derfor hygger vi os på det plan:)

Jeg bor sammen med min kæreste i en lille by der hedder Nørhalne og arbejder i en rideudstyrsbutik.

I oktober 2014 har jeg købt mig en lidt større "mundfuld". Bina er KWPN og er fra Holland:) Sød dame, er sikker på at det nok skal blive godt:)
Stævnemæssigt har vi startet LD1 til 68.88% hvilket rakte til en 1 plads. Meningen er at vi skal nå LB i år:)
Måtte desværre levere Bina tilbage efter 10 måneder, da hun desværre havde en skade, som var fremtrædende knogleforandringer i hovsenebenet. Jeg håber hun har fået fred nu!

Jeg har nu købt mig Esther L. En trakhenerhoppe efter Saint Cloud.
Jeg har købt Esther på baggrund af hendes kunen, hvor hun har gået nogle M klasser med forrige ejer. Esther er en KANON lærehest for mig, hun er cool, og vi klikker helt vildt sammen!
Esther er dog ikke ret glad for trailere, efter et par uheld i dem, så vores stævner er lidt på stand-by, dog skal vi starte vores første LA i nørhalne her til april '17 og målet er at komme ud og ride det uofficielle DM for trakhenere i '18.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce