Anden særlig race Daizy Anden særlig race Daizy Anden særlig race Daizy Anden særlig race Daizy Anden særlig race Daizy
merete N
Følg
Følger Følg ikke

merete N

Kvinde, 59 år, Sydsjælland og øer
Oprettet: 14. mar 2006
Offline - Senest online: 10. dec 2023 Bruger er på filterliste

Vi er et halvgammelt ægtepar med nedl. landsted. Vi har vores heste under hyggelige og rolige forhold. Jeg er dressurrytter, hvilket jeg prøver at præge manden til også :O)
I mine unge dage gik tiden hos tysk berider og hans problem heste-en hård og spændende tid med dressur på højt plan.
Vi har alle vores dyr på deres præmisser, og har for vane at tage "skæve" individer til os.
Et STORT emne i forum er at heste ikke kan være frække, i min verden har hestefolk altid brugt udtrykket;Fræk , når hesten/ponyen laver numre, og jeg er hamrende træt at de belærende individer i forum, som hver gang er på banen med lange indlæg uden at høre på hvad andre siger!
Buller er fræk og har altid en ræv bag øret, i 23 år har jeg set hans fiduser, meget udspekuleret og utrolig charmerende.
Nok om det, I dagligdagen arbejder jeg indenfor plejen, passer alle vores kræ; heste/ponyer-hunde-katte-papegøje- gnavere af forskellig slags-slanger-øgler og min mand:OD

Vi bruger meget tid,når hestene skal lære nyt, hellere langsomt, så de kan følge med og "synke" det, end magt og overgreb. Visse metoder indenfor HMS har ødelagt og skadet mange heste. Indspændinger osv. ejer vi ikke og vil aldrig bruge, piske findes heller ikke, der imod positiv indlæring, ros og pyt med om det er perfekt. Briza er et godt eksempel på hvor langt man komme med tålmodighed og tid.


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce