Anden særlig race savannah Anden særlig race savannah Anden særlig race savannah Anden særlig race savannah Anden særlig race savannah
schannie b
Følg
Følger Følg ikke

schannie b

Kvinde, 27 år, Østjylland
Oprettet: 15. mar 2006
Offline - Senest online: 21. okt 2022 Bruger er på filterliste

heste og pony'er tilsalg!

hej jeg hedder schannie. jeg er 18 år jeg er vokset om med heste og andre dyr siden jeg var 2/3 år jeg fik min første lille pony som 4årig. jeg bor på en lille gård, med masser af dyr. vi lægge mellem 10/5 heste da vi har det med at købe vanskelige hest og gøre dem omgåelige og kærlige.
jeg har desværre ikke fået mig taget sammen til at få de andre heste ind men håber snart det kommer.

Gå ikke bag mig, måske vil jeg ikke fører.
Gå ikke foran mig, måske vil jeg ikke følge.
Men gå blot ved min side og hver min ven.

en hest er stadig en hest uden rytter,
men en rytter er ikke en rytter uden hest.

kan man trække været og sluge spyt på sammen tid?
tag et bolger i munde og løb til du bliver forpustet og se hvor svært det er at sluge dit spyt.
mon hesten har det på samme mode?

min træning med heste, ser jeg sådan på at det er en slags diskussion jeg har med dem. de kan ikke sige at det her vil jeg ikke fordi.... men jov de siger det med kropsprog, de kan ikke forklare men de kan sige fra. mange glemmer at lytte til hesten, glemme at hesten også har grunde og ret til at sige fra. vi skal tænke som heste en gang imellem, sætte ord på deres kropsprog vi må huske og spøger hesten hvorfor den ikke vil eller ikke mindst os selv. de sætter spørgsmål til det vi beder dem om, lige som vi gør til vores forældre. vi spøger hvorfor vi ikke må det vi vil og nogen gange får vi en forklaring så vi bedre kan forstå. det er ligesom at træne en hest. vi beder den om at gør sådan og den spøger hvorfor ved faks. at sætte sig imod på en eller anden måde og så må vi vise at det er godt nok at gør sådan. self. kan man ikke stå og forklare en heste hvorfor de skal gør sådan men vi spørger dem pænt til de gør det og vi må huske og rose dem og vise at det var rigtig det de gjorde. en hest skal ikke gør noget af frygt af hva der så sker hvis de ikke gør det, de skal gør det af samarbejde og forståelse.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce