Frederiksborg Hulsøgårds Atasia Frederiksborg Hulsøgårds Atasia Frederiksborg Hulsøgårds Atasia Frederiksborg Hulsøgårds Atasia Frederiksborg Hulsøgårds Atasia
"Dobbelt A"
Følg
Følger Følg ikke

"Dobbelt A"

Kvinde, 40 år, Sønderjylland
Oprettet: 20. apr 2012
Offline - Senest online: 15. jun 2016 Bruger er på filterliste

Soldater Rødes kone!!! vi har to små børn, vi alle elsker dyrene og naturen.

-Man kan ikke se på sjælen om den har været flået ud og sat ind igen, det er tiden som giver tilliden til om du finder ud af noget af dens enkelte sjæls historie!

- plus skønhed komme inde fra!

Min fortid byder på en del erfaring om hestene, udover alt min anden sport ved siden af hesteverden.
Siden jeg var 4 år, har hestene været en del af mig, red hos min faster og så nogle år på rideskole, der fra tilbage til faster igen ("faster"12 heste)
ved siden af min ved hjælp og interesse ved min faster, passede jeg 4 andre hos en i byen hvor jeg boede som barn.

-Der var altid noget at lave ude ved dyrene og det var lige mig, og jeg blev med tiden fanget af at "hjælpe" ødelagte dyr, jeg gav alt min kærlighed og overskud og jeg fik det tilbage som jeg er blevet til den dag i dag, (minus, den revet sjæl, det er mennesker der har flået den!)

((Nu er genopbygnings periode efter mødet med en forkert person igang, men det er en anden historie, kun sige det mindste man mærker forkert ved en person/partner, vend om for den, de ødelægger alt du er!!))

Jeg har lige så længe jeg husker elsker at hjælpe andre, og bl.a. ved at hjælpe dyrene får man så meget mere igen!Da jeg selv havde brug for hjælp, var der mine trofaste dyr og ikke meget andet end familien tilbage, få sande veninder/venner.

Jeg blev tidligt optaget specielt af fuldblodsracen, ( jeg måtte dog ikke ride den første fuldbold som faster fik, der mente de jeg var for lille, men den dag jeg blev præsenterede for at måtte tage mig af Qestina, tror jeg jeg kunne have fløjet, jeg hjalp selvfølgelig med de andre vedsiden, som jeg var glad for, Skøn pige var (Qestina), men en dag da jeg kom var hun solgt, det var ca 1,5 år efter jeg begyndte at passe og ride Qestina, men nu var hun klar til en anden kunne tage hende, og piv...
Et par uger efter kom Donfethe/Donna, og jeg følte en virkelig glæde, da mor og far kørte mig til faster og der på marken stod Qestina !?? og nej det var da ikke hende og da jeg så fik afvide efter at have været gået ud til hende på marken, (hun nussede mig på marken) at jeg skulle holde mig fra hende, blev jeg ked af det, dybt dybt i mit hjerte, men jeg måtte acceptere, tiden gik og jeg hjalp med de andre, og fik lov at tage mig meget af min fasters øjesten Oldenborgen Lise, hun var en dejlig hest, og jeg var så glad for hende, og stolt af hende, men jeg havde en følse i ikke at være hel, og hvor jeg skammede mig, for jeg havde så meget om mig som mange kun drømmer om, det var gangske vist ikke mine heste, men jeg elskede dem lige så højt hvis ikke mere.

Lidt tilbage, dagene efter Donna var kommet, kunne det tage 2 timer at få hende ind i stalden, og i boksen, 2 timer at få hende på fold igen, og man var ikke itvivl om at hun havde været slemme ting igennem, mishandlet det var hun.
men jeg blev ved at føle en særlig kontakt med hende, men blev holdt fra hende, og senere så fået afvide, det var for at beskytte mig, men de tog nok lidt fejl med det skulle have været så længe.

2 år efter Donna var kommet, talte jeg med min ældste kusine på vej hjem fra sommergræs med hestene, at jeg savnede den spænding der var omkring fuldbloden, den helt særlige kontakt som man kun mærker hvis man er fuldstændig i kontakt med sig selv og hesten foran/under en. men den helt sjældne følse.
Hun siger jamen vi har da Donna osv.

Jeg nussede om hende(Donna) den aften, nu havde jeg fået lov, mit store ønske.. med en del tanker fordi andre ikke kunne have med hende at gøre, nogle få havde forsøgt sig ligesom min dejlige ældste kusine, men alle fløj af Donna..
Jeg sov ikke den nat, som jeg tror har været en stor del i at have skabt mig, som den jeg er i dag!
Jeg står tidligt op, og nusser/strigler og går en morgen tur med Donna, da min æ. kusine står og siger så det sadel, hovedtøj, så venter jeg på ridebanen med longen, hvis nu!!!
Jeg kommer og vi skridter og følsen Donna giver mig, jeg mangler ord, ca. 30 min efter spørger min kusine om jeg har mod på at trave, jo det har jeg da, men tanker fra hvad de andre har sagt og fjøjet af. Men det var helt fantastisk, at mærke og de andre var ikke nået her til...
Så kommer galoppen jo, og der smeltede vi sammen som et, og det føltes så rigtigt, og som jeg forstiller mig at være på den lyserøde sky... Min kusine slap Longchen, af hende da vi skiftede volde, og jeg kan love for at alle var helt helt tabt af ord, og min glæde over at nu var Donna og jeg som jeg følte hele tiden, vi havde det som de fleste nok kender som soulmates, med dobbelt så meget i ordet, det var som det jeg tænkte var det hun ville og om vendt.
Vi vidste hvor hinanden var, og hun vil altid den dag i dag have et helt særligt sted i mit hjerte, men hun lærte mig nogle dyber ting, bl.a. at tro på sig selv, og jeg er stolt over at have måtte opleve denne følse, for det er bestemt ikke alle som opnår de sande dybtfølte følser...

Senere i mit liv kom jeg på Landbo- husholdningsskole, og har nogle meget flotte udtagelser der fra, ikke kun af leder/lærere, men også af de andre hestepiger, som så op til den ro og overskud jeg havde med dyrene osv. det var utroligt.

Derefter kom jeg ud og passede en hestestald/stutteri, og fik ros af mange og dyrlægen forsøgte at "forflytte", mine evner til hjem til hans stald! Stutterits omdømme begyndte at blomstre op igen, efter at have gået dårligt, og der blev fuldt hus igen.

Her efter mødte jeg en forkert person som udnyttede min sjæl og flåede den ud, og han gjort alt for at skade...men det en anden historie, som tidligere nævnt.

Årne gik og jeg blev mor i foråret inden min 24 års fødselsdag.
og nu har jeg som tidligere nævnt 2 skønne piger.
Som er lige så dyre glade som deres Mor og Far.
Mine skønne børn hvor jeg Elsker dem, det kan ord ikke dække.

Min mand blev kaldt for Røde eller Jordbær i sin tid, og er faglært landmand, masser erfaring som smed, og har en masse erfaring med de store landbrugsmaskiner, han er i dag selvstændig.

Jeg selv er modelsyerske/Designer som er ved at videre uddanne mig til Revisor/Økonom.

Vi har et nedlagt landbrug hvor vi har mulighed for at have dyr til ejet forbrug, og i sommer er vores heste kommet hjem, vi har pt travlt med at nå at få stalden og ridebane færdig... i kamp med tiden!

Det var lidt om min fortid og hvor jeg bl.a. selv tror at jeg blev styrket! og hvem jeg er!

-Elsker min familie og mine dyr, det den bedste terapi, der er dog lang vej når man har været flæet på den måde..

-Som man siger, falder man af hesten, så det op igen så hurtig som muligt!!!
Mistet en del år, og fået "nogle skader" pga. ham kan sige at mit liv stoppede , og nu skal jeg starte igen fra inden jeg blev flået!!!!



Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce