Anden særlig race Ludwig Star Anden særlig race Ludwig Star Anden særlig race Ludwig Star Anden særlig race Ludwig Star Anden særlig race Ludwig Star
Rose Albjerg Rudolph - RAR foto ©
Følg
Følger Følg ikke

Rose Albjerg Rudolph - RAR foto ©

Kvinde, 25 år, Vestsjælland
Oprettet: 12. maj 2012
Offline - Senest online: 27. aug 2014 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 14 år som elsker natur, dyr, foto og ikke mindst heste! Jeg har haft hest siden jeg var 2, og har redet mange forsellige former for heste.
Jeg er 100 % springrytter, men modtager både dressur- og springundervisning (begge dele bidløst)
Jeg går meget op i HMS og har ofte fået at vide, at jeg har et godt tag på dyr. Forståelse for hesten er meget vigtigt for mig, og jeg rider, som sagt bidløst. Derudover har jeg tilredet 2 heste og indsprunget 2 (nærmest 3 for han var meget bange engang..) :-)
Jeg rider stævner, når det er muligt, og elsker at konkurrerer med mine heste.
Jeg tror på alternative behandlings metoder, og bruger meget tid på at plege mine heste. Jeg skaber altid et stærkt bånd til de heste jeg arbejder med, og at ride på hestens premisser og venskabet mellem hest og rytter, betyder meget for mig når jeg arbejder med heste - tillid, forståelse og gensidig respekt mellem hest og rytter.
Jeg elsker mine heste over alt på jorden og ønsker kun det bedste for dem! Jeg rider med blød hånd - har redet bidløst med side-pull eller cordeo siden 2013 - og passer godt på mine heste med bl.a. massage, kiropraktor øvelser og cremer.
Det var lidt om mig.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce