Anden særlig race Mon Ami Anden særlig race Mon Ami Anden særlig race Mon Ami Anden særlig race Mon Ami Anden særlig race Mon Ami
Tina M
Følg
Følger Følg ikke

Tina M

Kvinde, 44 år, Østjylland
Oprettet: 3. jun 2012
Offline - Senest online: 15. sep 2023 Bruger er på filterliste

For mange, mange år siden i en alder af 5, tog min barnepige mig med hen på rideskolen. I løbet af en time var jeg solgt, og fremover for altid en hestepige.

I 1989 fik jeg så min egen hest.

Hingsten i stalden var sluppet ud og da der var en hoppe i brunst - tja, så kom der små klippe-di-klop lyde fra en lille ny.
Da han (for det blev en lille hingstebasse) ikke var 'noget særligt' mht. race eller forventet brug, fik jeg lov til at købe ham for den nette sum af.... 700,-

Kort efter flyttede vi på landet, så jeg havde ham hjemme.
Det blev 5 gode år, hvor jeg hyggede med ham, red ham til og brugte ham i hverdagen til at ride på arbejde. (Et kvæglandbrug et par km fra hjemme.)

Jeg syntes jo så, at nu var det tid til en større hest. Jeg har lange ben, og han var ikke mere end 135.

Så fik jeg Marquis, en araber/trakhener-blanding som var super sød. Da jeg ikke måtte have 2 heste måtte jeg sælge Ami.
Ca. en måned senere døde Marquis mens han stod på sommerfold af akut stor-tarms-katar. Sådan endte mit liv som hesteejer. - Indtil videre... :)

Jeg har ind i mellem redet mange forskellige heste, nogen bare til hyggebrug, andre som skulle trænes op til at sælges, men i mange år blev kontakten med heste holdt ved lige.

Så kom gymnasietiden - skoletiden - stifte famile-tiden - og nu til sidst - modet-på-at-komme-i-gang-med-heste-igen-tiden.

Jeg har siden december 2012 haft part på den dejlige Kavan K som nu er til salg. Det at være sammen med heste igen er helt fantastisk og man kan jo undres over hvorfor der skulle gå så lang tid før jeg kom i gang igen. :)

Efter den dejlige Kavan K blev solgt, har jeg været så heldig at jeg har fået part på en anden hest i stalden han stod. (De må jo været blevet glade for mig der ude... ;) )
Smukke Black Pearl, er en super dejlig hest. Også den første og eneste hest der har smidt mig af i mands minde. :D
Så kan jeg lære ikke at være opmærksom mens jeg rider på tur. Tsk tsk. Nogle ting kan kun læres på den hårde måde...! Heldigvis er det blevet ved den ene gang.

Desværre skal den dejlige Pearl flytte om ikke så længe i løbet af foråret/sommeren 2014, og så er jeg uden hest igen.

Jeg er småt begyndt at kigge efter anden part, men det er ikke så nemt. Heller ikke når det nu er stalden, menneskene i den og fællesskabet der betyder mindst lige så meget.

Så nu har jeg simpelthen taget det store skridt at kigge mig om efter min egen hest. Så ved jeg da den ikke flytter fra mig eller bliver solgt... :) (Ja, ja. Jeg ved godt uforudsete ting sker, men så er det i det mindste mig der tager beslutningen... Som regel...) :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce