Anden særlig race Maglebjergs Color Girl Anden særlig race Maglebjergs Color Girl Anden særlig race Maglebjergs Color Girl Anden særlig race Maglebjergs Color Girl Anden særlig race Maglebjergs Color Girl
Mette B. Jørgensen
Følg
Følger Følg ikke

Mette B. Jørgensen

Kvinde, 27 år, Nordsjælland
Oprettet: 1. sep 2012
Offline - Senest online: 8. sep 2017 Bruger er på filterliste

Hej alle heste glade mennesker! :-)

Jeg er en pige på 16 år som holder meget af ridning og heste!

Jeg har gået til ridning i 7 år og har ikke fortrudt mit valg en eneste gang.

Jeg rider på Skovbogård ridecenter, som er et lille hyggeligt sted i Harløse.

Første gang jeg red var på Dolly. Dolly var en sød fjordhest som ALDRIG gjorde en flue fortræd! Hun var dog kun en startshest. Senere hen skulle jeg prøve at ride på Topper Too. Mit første indtryk af ham var at han var stor og farlig da han sparkede ud efter en anden pony i stalden. Dette ændrede sig da jeg prøvede at ride ham - Han blev min eneste ene.

Jeg red tit på Topper og han var jo bare den bedste for mig. Efter at jeg havde redet i lidt over 2 år kom min ridelære og hendes datter, og spurgte mig om jeg ville ride og passe min ridelæres pony. Jeg sagde stort ja da jeg synes hendes pony var den sødeste og smukkeste! Det var så her jeg begyndte at ride Papaya.

Jeg red papaya i ca. 4 år og hun måtte desværre afgå her i 2012.. Jeg begyndte at ride hesten Colour Girl som har været en fantastisk lærehest for mig!

Har også redet lidt på en gård i Gadevang hvor jeg bor, det er også virkelig fedt!

Ja som sagt er jeg også en af jer - en hesteglad tøs! Jeg har dog det ene problem at jeg har en hofte skade, som gør at nogle dage er det problematisk for mig at ride, desværre.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce