Anden særlig race LURIKA **solgt** Anden særlig race LURIKA **solgt** Anden særlig race LURIKA **solgt** Anden særlig race LURIKA **solgt** Anden særlig race LURIKA **solgt**
Ann
VIP
Følg
Følger Følg ikke

Ann

Kvinde, 49 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 8. okt 2012
Offline - Senest online: 12. jul Bruger er på filterliste

Min mand og jeg bor på et nedlagt landbrug ved Bording med knap 5 ha jord til. Altsammen udlagt i hestefolde. Vi har følgende dyr: 1 hoppe Silke, 1 hoppe Honey Moon, af og til andres heste opstaldede, 3 katte og 1 undulat. Vi bor fantastisk med en skov lige op ad os, skøn udsigt, gode ridestier i området og nærmeste rideskole ligger ca. 4 km væk. Vi har selvfølgelig også egen 20x60 m oplyst ridebane.
Jeg har redet siden jeg var 6 år, så det er vel nærmest en livsstil. Som barn/teenager gik det hele op i stævner men nu "nøjes" jeg med at ride dressur og skovture/på tur.
Jeg har haft brækket ryggen, så de sidste par år har jeg ikke kunnet ride, da min hest havde mere rygsving end jeg kunne klare, men jeg har nu byttet hende ud med en stor pony, som jeg kan holde til at ride på. Det er den bedste beslutning, jeg har taget i længe ! Da jeg fik Silke kunne jeg kun holde til at sidde på hende i 5 min. Nu klarer vi fint 1½ time i varieret tempo :-)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x