Tennessee Walker Joyful Mr. Forest Walker Tennessee Walker Joyful Mr. Forest Walker Tennessee Walker Joyful Mr. Forest Walker Tennessee Walker Joyful Mr. Forest Walker Tennessee Walker Joyful Mr. Forest Walker
Tanja * Team TWH * ~ Joveno ~
Følg
Følger Følg ikke

Tanja * Team TWH * ~ Joveno ~

Kvinde, 37 år, Nordjylland
Oprettet: 30. apr 2006
Offline - Senest online: 28. nov 2023 Bruger er på filterliste

Jeg er en TWH-freak, som bor ved Aalestrup i Nordjylland (men på grænsen til Midtjylland). Jeg er uddannet Jordbrugsteknolog, men ønsker at gennemføre uddannelsen til fotograf, for at blive professionel dyrefotograf.

Jeg har en mærkelig, sort humor, som ikke alle forstår, jeg er sprogspasser og taler engelsk når jeg ikke kan finde det rigtige ord på dansk - og når jeg bare lige glemmer jeg faktisk er dansker XD
-------------------------------------------------
81% af nutidens teenage-befolkning ville dø hvis WESC, Papfarspige & Dolce and Gabbana besluttede sig for at lukke forretningen ned. Sæt denne ind i din profil, hvis du er en af de 19 % der ville stå og grine hysterisk i baggrunden.

_________________________________________________________
OM TENNESSEE WALKING HORSE OG BRUG AF SKO OG VIRKEMIDLER!!

Tennessee Walking Horse blev oprindeligt fremavlet med det formål at bære plantage ejerne rundt på deres plantager, og derfor var kravene at hesten havde behagelige gangarter, og god udholdenhed. Man fik lavet en race der passede til kravene og i 1935 startede registeret for Tennessee Walkeren op.

Desværre for denne dejlige race, kom det i 1950'erne på mode at have en hest med ekstremt benløft og overtrædning. Udfra dette udsprang big lick ligaen. For at få hestene til at løfte forbenene højere og træde langt ind under sig med bagbenene, satte man meget tunge og høje sko på forbenene og somme tider også tunge sko på bagbenene. Dette gør så, at hestene ikke kan komme på fold da de vil smide skoene, og de slider meget og forkert på deres sener, led og knogler.
Alt dette for at fremtvinge noget der for hesten er helt unaturligt!

Derudover bruges der kæder om koderne for at yderligere øge benløft (kæderne generer hesten når den bevæger sig) og nogle går endda så vidt som til at bruge syre eller andre væsker/cremer til at genere hestens ben.

Dette praktiseres (heldigvis) kun i USA, og jeg er meget imod denne grusomme mishandling!

Tit bliver jeg mødt med kommentarer som: "Ej, er det ikke den race der ligner en handikappet kylling når den går?" og det er endda blevet nævnt til mig, at racen burde forbydes for det var da en frygtelig race! Hver gang bliver jeg gal på amerikanerne, og hvem end den forskruede person var, som fandt på det her?!

I stedet har jeg valgt at støtte op om Natural Walking Horses, som er en gruppe af mennesker der går ind for den naturlige Tennessee Walker og tror på, at den naturlige walk er 1000 gange smukkere end de unaturlige showgangarter der fremprovokeres hos nogle trænere i USA.

Min pointe:

- Tennessee Walkeren er IKKE avlet til at gå show, men til at være en god og alsidig ride- og/eller kørehest!
- Alle TWH ejere i DK og 99 % af dem i Europa afskyer amerikanernes måde at ride Walker og støtter 100 % Natural Walking Horses!

Læs mere om Natural Walking Horse's principper og meninger på www.naturalwalkinghorses.eu
__________________________________________________

Interesser: Heste/ponyer, ridning, tegning, fotografering, dans, dyr generelt (udover heste er det fortrinsvis hunde og slanger), bøger, manga og anime, hygge med familie og venner og film.

Bortset fra heste er min mest seriøse interesse nok fotografering.
Jeg fik mit første kamera som 9-10 årig af mine forældre (et af den billige slags fra Bilka) og jeg brugte det flittigt i mange år. Men efterhånden som jeg blev ældre, synes jeg ikke det kamera var godt nok, så jeg købte endnu et billigt fra Bilka - denne gang med lidt zoom så jeg kunne tage bedre billeder af hestene.
Det slog dog ikke til ret længe og i 2004, som 17 årig købte jeg et godt canon kamera med god zoom. Jeg var rigtig glad for dette kamera og med den gode zoom begyndte jeg også at tage bedre billeder når vi f.eks. var i zoo eller lign.
Men der gik ikke længe før det heller ikke var nok. Alt skulle jo være digitalt, så jeg måtte jo absolut have et digital kamera.
Det blev desværre igen til et rimelig billigt fra Bilka, og jeg havde det heller ikke mere end godt et halvt år før jeg begyndte at længes efter bedre zoom og muligheden for endelig at begynde som "rigtig" fotograf. Altså med manuelle indstillinger og flere muligheder.
Så endelig i maj 2007 købte jeg mit nuværende kamera, et Canon EOS 400D.
Dertil har jeg indtil videre 3 objektiver. Standard medfølgende objektiv (18-55 mm) og zoom objektiverne Sigma 70-300 mm. og Sigma 50-150 mm F 2.8.
------------------------------------------------------------------
Andre facts:

FAVORITLISTEN:
Musik: Forskelligt - lige nu er det mest techno
Film: LoTR
Bog: Twilight Saga/HP7
Motto: Orden er for primitive; kun genier behersker kaos
Dyr: Hest/hund
Mad: Min roomies fantastiske karrykyllinger! XD *savle*
Tøjmærke: Hmm... hvad er det? Noget jeg kan spise?? :oD
Spisested/restaurant: Pizzahut (medmindre Garfunkel's i Edinburgh tæller med, men der kommer jeg selvsagt ikke så tit ;P )
TV-serie: NCIS, FRIENDS og Will & Grace

Favoritracen er naturligvis:
Tennessee Walking Horse!
------------------------------------------------

Min historie med hestene ser således ud:
1986 - Blev født i en familie der altid har haft hest, for det meste Jydske heste, men også pinto og en enkelt traver eller to i tidens løb ;o)
1996 - Købte min dejlige Haflinger, Notabene.
1996 - Startede til ridning på Aalestrup rideklub.
1996 - Skiftede til Rideklubben Birken, pga. at jeg havde det skidt på Aalestrup
2000 - Nielsminde Ridelejr, red på Oldenborgeren Prins.
2002 - Nielsminde Ridelejr, red på Oldenborgeren Prins.
2002 - Stoppede på Birken til sommerferien, pga. at jeg skulle på efterskole.
2002/2003 - På Thorsgaard Efterskole med Nota.
2003 - LX dressur, med Nota på rideklubben Birken.
2003 - Nielsminde Ridelejr, red på Oldenborgeren Prins.
2003 - Malling Landbrugsskole med Nota.
2006 - På hestegalleri.dk
2006 - Købte min traver Special One d. 25/9.
2007 - Solgte Special d.21/1.
2007 - På rideferie/kursus i TWH-ridning i Tyskland.
2007 - Købte min TWH Joyce d. 5/7.
2008 - Sendte Joyce i træning/udstationering i Tyskland.

Lidt om mig:

Jeg er født og opvokset på et landbrug og det må have inficeret mig på en eller anden måde, for da jeg var færdig i 10. klasse og ikke anede hvad jeg ville, så kastede jeg mig over noget jeg kendte... Ko-patte-hiv-og-træk-og-slipper-assistent er jeg! Ho ho... Og jeg er stolt af det!

Af min mærkelige (og blandede) musiksamling kan nævnes navne som Savage Garden, Green Day, The Corrs, Bryan Adams, Within Temptation, Faith Hill, Shania Twain, Michael Jackson (mest Earth song, Thriller og Billie Jean) og Celine Dion.
Og self. soundtracks fra mine yndlingsfilm.

Læser også meget... Lidt af hvert, dog mest Twilight Saga og Harry Potter (Er helt vild med de bøger og den verden J.K.Rowling har skabt), har læst nr. 1-5 min. 4 gange hver. Min favorit er dog 7'eren, som jeg allerede har læst 2 gange, og 6'eren er en klar nr. 2! Men de er nu alle geniale ^^

På Birken, hvor jeg gik i 6 år, red jeg på en del forskellige Fjordheste, bl.a. Pejk (favoritten - men blev aflivet :ö( Snøft...), Bølle, Kavaler, Lasse, Tobias, Jack, Cæsar, Steffi, Regent og min nr. 2 favorit, Thorlak <3

Deltog i en del klubstævner på Birken, bare nogle LX dressur og en enkelt 50 cm. spring. Men det var mega sjovt, og hyggeligt!

Er faglært landmand med kvæg som speciale :oD
Har dog ingen intentioner om, at fortsætte i det fag hele mit liv. Er begyndt på uddannelsen til Jordbrugsteknolog efteråret 2008. Er færdig sommer 2010, hvis alt går vel :)

Hvis der er noget jeg kan forbedre ved mine hestes profiler eller noget I vil spørge om, kan I bare smide en kommentar hos en af mine heste...

Ang. karakterer:

Jeg uddeler ikke lavere end høj, da jeg ikke gider alle de F****** hævnkarakterer, så hvis en hest ikke fortjener en høj efter min mening, bedømmer jeg ikke.

Ekstra høj gives kun meget sjældent og til de få helt unikke eksemplarer der bare får mig til at smelte!

OBS: Forbeholder mig dog ret til at give venners heste ekstra høj, selvom de i andres øjne ikke fortjener karakteren!! That's just the way it is... XP
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce