Pinto Vestervangs Miss Zorba Pinto Vestervangs Miss Zorba Pinto Vestervangs Miss Zorba Pinto Vestervangs Miss Zorba Pinto Vestervangs Miss Zorba
KarenPedersen - Amatør-Fotograf -  !
Følg
Følger Følg ikke

KarenPedersen - Amatør-Fotograf - !

Kvinde, 32 år, Nordjylland
Oprettet: 12. maj 2006
Offline - Senest online: 4. mar 2016 Bruger er på filterliste

SPONSORRYTTER FOR:
HJØRRING MASKINFORRETNING
samt KV DESIGN :D

FØRST vil jeg lige gøre det klart, at jeg HADER snyderi mht. marked herinde. Jeg har efterhånden oplevet snyd og pakker der aldrig er nået frem. Da jeg selv er ærlig mht. markedet, så ønsker jeg selvfølgelig også at du/I er ligedan!

Daw (:
Jeg er en pige fra januar '92.
Jeg kommer fra nordjylland, og bor mellem Hjørring og Frederikshavn - nærmere betegnet Sindal.

Golden var min første egen hest, som jeg elsker over alt på denne jord <3. Hun har desværre fået spat i begge bagben, og må ikke bruges til dressur hver dag :(. Det var meget hårdt for mig at vælge hvad jeg skulle gøre med den lille guldkllump, men jeg valgte at sælge hende til Karina, som også har Golden Fabia, én af Golden's søn :) Golden blev desværre aflivet 18/11-2008. Det var helt ekstremt hårdt og jeg kan ikke beskrive hvor hårdt det var at komme videre, eftersom jeg ikke havde haft held med at finde ny hest.
Endelig fandt jeg den hest jeg troede skulle være min nye makker (Talco), men han var ikke den hest som annoncen sagde, da det kom til at være stævne-, trailer- og trafikvant. Dette var jeg meget ked af, og troede at det ikke ville komme til at lykkes for mig :/

Efter at have lånt en pony og senere en hest som jeg fik lysten og modet tilbage på (Luna), så kom jeg rigtig igang med heste-kiggene igen, og efter at have været Jylland rundt, så har jeg endelig fundet en dame som jeg tror på jeg kan kæmpe mig videre med (Zorba).
Jeg havde rigtig meget fornøjelse af Luna, og hun betød rigtig meget for mig. Hun gjorde at jeg fik indset hvor meget min hobby/sport betyder for mig, og hvor meget jeg ikke kan undvære det. Derfor var det også utrolig hårdt at skulle sige farvel til hende da hun blev solgt, men jeg indså endelig hvor meget jeg ville det her.

Efter nogle måneders søgning fandt jeg hesten ude i stalden. Egentlig en jeg kendte der havde hende, men den lille brogede dame var noget vågen, så den var nok ikke lige mig. Men jeg tog fejl. Jeg hjalp Ulla lidt med hende de dage hun ikke kunne nå hende, og jo flere timer jeg brugte på hende, så fik hun bare en større og større plads i mig, og nu kan jeg jo så ikke undvære hende :D

Jeg rider undervisning ved træner Pernille Jensen, og engang imellem Charlene Sørensen og Vibeke Degn Andersen.

Jeg bruger rigtig meget tid på at tage billeder - specielt af min kære dame, men også andres heste og dyr og har haft enkelte fotojobs af mennesker :) Jeg kan godt lide at bruge tid på at gøre hestene klar til et shoot, og dette viser sig specielt til stævner, hvor jeg bruger MEGET mere tid på klargøring end alle de andre ;)
Kig forbi min hjemmeside!

Udover ridningen tager jeg også til Frederikshavn og ser White Hawks spille (Ishockey-hold selvfølgelig xD), hvilket jeg er glad for. Jeg har fået ekstremt mange nye venner/veninder, og vi har et fedt sammenhold! :) Jeg er stolt af at være "fisker", og det vil aldrig ændre sig!!!

Jeg har redet siden jeg var 6 år, og har brugt MEGET tid på rideskolen.

Spørg hvis der er mere i vil vide ? (:
______________________________________________

Sætninger nogle 'hestefolk' burde tænke over :
______________________________________________

Et venligt hestemenneske kan høre hesten tale

Et godt hestemenneske kan høre hesten hviske

Men et dårligt hestemenneske kan ikke engang høre hesten skrige!
______________________________________________

"Gå ikke foran mig, måske vil jeg ikke følge dig. Gå ikke bagved mig, måske vil jeg ikke føre an. Gå ved siden af mig og vær blot min ven .. venskab er lige for lige"
______________________________________________
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce