Anden særlig race *Hanandy Fanchefly* Anden særlig race *Hanandy Fanchefly* Anden særlig race *Hanandy Fanchefly* Anden særlig race *Hanandy Fanchefly* Anden særlig race *Hanandy Fanchefly*
Josse (Ny hest )
Følg
Følger Følg ikke

Josse (Ny hest )

Kvinde, 27 år, Fyn
Oprettet: 19. maj 2006
Offline - Senest online: 17. apr 2016 Bruger er på filterliste

Hej jeg hedder Josephine og er en pige på 16 år.
Jeg har en hest ved navn Naur, og en pony med min søster ved navn Hanandy. Hestene betyder rigtig meget for mig, og min familie angagerer sig meget i det, da det jo er en interesse, som fylder meget i hverdagen. Jeg bor tæt på den går hvor hestene står, det er super skønt at kunne cykle frem og tilbage på forholdsvis kort tid. Jeg får undervisning af Christine Prip, som er dressurdommer, og derudover en super dygtig rytter. Jeg har været meget uheldig med mine heste, og jeg håber og satser på at Naur som er min nye hest, skal være ved mig mange år endnu.. Jeg glæder mig til at få en masse gode oplevelser med ham. derudover sætter jeg meget fokus på hestens temperament, og foventer den er ridelig, er ikke så glad for vilddyr. :) Man er vel dressur tante.

Når jeg ikke er ved hestene, er jeg på arbejde, og i skole. Somme tider kan det være svært at nå det hele. Efter sommer skal jeg starte på sct. Knuds gymnasium, som jeg ser frem til, og ikke mindst er meget spændt på.

Kig forbi hestene, og lig gerne en kommentar, og eller en bedømmelse.


skriv hvis du vil vide mere ?

¤´¨)
¸.·´¸.·´¨) ¸.·¤¨)
(¸.·´ (¸.·´ .·´(´¸.·¤´¯`¤

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x