Irish Cob pfuff Irish Cob pfuff Irish Cob pfuff Irish Cob pfuff Irish Cob pfuff
Heste elskeren:)
Følg
Følger Følg ikke

Heste elskeren:)

Kvinde, 24 år, Sønderjylland
Oprettet: 15. mar 2013
Offline - Senest online: 17. apr 2018 Bruger er på filterliste

hej jeg er en pige på snart 14 år. jeg rider lige pt på 2 heste, en super sød irish cop ved navn pfuff og en dansk varmblod ved navn silja. jeg passer også en rigtig sød shetter ved navn romeo. :D
Jeg elsker at være ved heste, lige meget viljen hest/pony. Om den er stor eller lille. Tyk eller tynd. Jeg er lige glad en hest/pony er en hest/pony og sådan er det!
Min store drøm er at få mit eget studerig, hvor jeg avler store flotte heste. Jeg vil selv tilride dem og leve af det. Der skal være alle former for heste. Vallakker, hingste, hopper. Hygge pony/heste. Toptrænede spring/dressur heste/ponyer. Western heste/ponyer Væddeløbsheste, både tav og galop. Der skal være distances heste, militari, jagt og meget mere! Jeg vil købe en ø! Og lave mit eget heste univers hvor heste er det eneste transport middel! Og hvor der ingen er til at sige "i må ikke ride på græsset!" "Du skal samle op når den skider på vejen" "dine heset larmer! De vrinsker når de er på mark" og hvad folk ikke alt har undt i røven af! Et heste paradis! Der skal være kæmpe enge hvor hestene kan gå i store flokke. Og løbe og være fri.
Men som sagt er det min STORE drøm! og jeg regner ikke med at kunne få noget der bare ligner :(

Jeg går meget op i horsemanship og at hesten skal ha det godt:) som sagt er en hest en hest uden sin rytter men en rytter er ikke en rytter uden sin hest! (Elsker det sitat) hesten kan næsten altid gøre hvad den vil, hvem ville kunne stoppe den? Det er et dyr der vejer 10 gange så meget som os. Selvom vi bruger bid, piske og spore, vil vi ikke kunne styre en hest hvis ikke den gav os lov til det:) så jeg går hen ad den vej der hedder spørg pænt og hesten adlyder uden det mindste vrøvl! Men prøv at tvinge den og den vil gøre modstand:) det ville jeg personligt også gøre, hvis nogen kom og sagde
"NU GØR DU SÅDAN! OG DU GØR DET BARE LIGE MED DET SAMME!"
Det kan godt være jeg havde lyst til at gøre det før, men da ikke når der kommer en fed kælling og råber ad mig!:) ville du det?
Forstil dig at der kom en lille baby og sagde
"SKIFT MIN BLE! NU!!! ELLER JEG PISKER DIG OG MASER SKARPE JERNSTENGER IND I MAVEN PÅ DIG!" Så ville du nok sige "du kan randé og hoppe og lære at snakke pænt! Jeg er støre end dig og jeg kan dræbe dig lige så let som som jeg kan brakke en tændstik!" det ville jeg ihvertfald:) men hvis der kom en baby og sagde "vil du ikke nok skifte min ble?" Så ville jeg da gøre det;) (sjov sammen ligning, da en baby ikke kan snakke) men håber du forstår princippet :)
Det betyder ikke at man ikke skal få hesten til at gøre noget den ikke vil, og bare lade en hest være en hest og lade den gøre hvad den vil. Gjorde vi det, så kunne vi lige så godt slippe alle heste løs og aldrig mere ride på dem:/ men at man kan gøre det "sjovt" og til en selvfølge for hesten at adlyde dens eger. Fortælle den at vi er en flok, så vi lytter til hinanden, selvom det ikke altid er lige sjovt. du kan forslå at vi går et sted hen og jeg vil tagestilling til om vi skal gå der hen eller ikke. det er naturligt for heste og det vilmden meget bedre fårstå. lyt til flokken eller lad vær, det dit valg.

Lyt = vær med i flokken og få flokkens beskyttelse

Ikke lyt = bliv jaget ud af flokken, eller bliv efterladt bliv efterladt/ jaget ud af flokken=død!

En hest der går Alene i naturen er svag og vil højst sandsynlig blive overfaldet af et vilddyr og spist:)

Hvad ville du vælge?
Jeg vil helst være med i flokken:)



Heste er mit liv! Og jeg håber jeg kan komme til at være i sammen vær med dem rasten af mit liv! Jeg
VIL lære så meget jeg kan om heste inden jeg dør! Ellers ville jeg dø ulykkelig:)

Jeg elsker at ride! Jeg elsker at strile! Jeg elsker at nusse med heste! Jeg elsker at iagttage heste både på fold og i boks! Jeg elsker at øve tricks! Jeg elsker at lege med hesten, både på folden og på ridebanen! Alt i alt elsker jeg at være i nærheden af heste! Det er det bedste jeg ved.

Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce