Dansk Varmblod Tresor Dansk Varmblod Tresor Dansk Varmblod Tresor Dansk Varmblod Tresor Dansk Varmblod Tresor
ida H
Følg
Følger Følg ikke

ida H

Kvinde, 65 år, Vestsjælland
Oprettet: 20. mar 2013
Offline - Senest online: 13. dec 2021 Bruger er på filterliste

Har haft hest/heste i over 40 år og redet både dressur og spring. Mest dressur de seneste år.
Har købt en Dv hoppe, som skal ifoles i år om alt går vel, og så skal jeg have mit første føl, som skal være afløser for min elskede vallak, som bliver 18 år i år. Han skal jo helst holde mange år endnu, men jeg vil gerne have en afløser klar, for min soulmate gennem 13 år. Og det bliver en afløser og ikke en erstatning!

I 2014 kom så mit lille hjertebarn Temptress til verden. Tresor gav mig den smukkeste lille pige, akkurat lige som jeg ønskede mig, rød, med blis! Hun er efter Weltjunge, og med Mago xx som morfar. Hun bliver 2 år om en måned, og er bare en rigtig fin pige, meget tillidsfuld og kontaktsøgende, kommer altid springende når jeg kalder, og vrinsker efter mig i stalden....hendes mor var jeg desværre nød til at skille mig af med, men jeg ser meget af hendes venlige temperament i hendes datter her.
Min elskede Basse, fylder 21, i næste måned, men er stadig frisk og frejdig, og nyder vores skovture. Han vil stadig rigtig gerne lave noget, men jeg synes vi kan nøjes med skoven :)
Planen er at jeg vil ride ture med Temptress, som håndhest, men det kommer nok først i løbet af sommeren. Hun har stadig rigtig mange andre ting i hovedet end koncentration, men det kommer nok. Vi har kun fået prøvet en enkelt gang på ridebanen som håndhest, det gik nu fint, men vi skal ad en lidt trafikeret vej til skoven, så det må vente lidt endnu.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce