Dansk Varmblod Trekløverens Termiboy Dansk Varmblod Trekløverens Termiboy Dansk Varmblod Trekløverens Termiboy Dansk Varmblod Trekløverens Termiboy Dansk Varmblod Trekløverens Termiboy
Louise  A
Følg
Følger Følg ikke

Louise A

Kvinde, 39 år, Vestsjælland
Oprettet: 24. maj 2006
Offline - Senest online: 14. nov 2019 Bruger er på filterliste

Jeg er en frisk pige, som arbejder i en forsikringsmæglervirksomhed.
Inden dette har jeg læst HF og blev student 2003, samt arbejdet og læst til ejendomsmægler. Men tog en pause fra det, da jeg flyttede til Singapore for 8 mdr.

Før og efter min studenter-tid arbejdede fuld-/deltid ved mit daværende arbejde- Dus med dyrene, hvor jeg med tiden fik ansvar for rideafd.
Da butikken blev lukket, blev jeg flyttet til Tølløse for at åbne en ny butik for Land og Fritid. Jeg endte i Roskilde efter nogen mdr. da en kollega ville bytte afdeling.
Efter 6 år i samme butikskæde, valgte jeg at søge nye udfordringer, og det er senere blevet til en stilling som pædagog medhjælper, ejendomsmæglerassistent i Estate butik på Amager/Tårnby..

Jeg har redet siden jeg var 8, hvor jeg efter 3 mdr. på rideskole, fik min egen pony( min mor havde haft hest, da hun var ung, så vi startede med at have en pony sammen, men det gik ikk)
Jeg nåede, at have mange pony´er inden vi fandt en rask pony. Hver gang vi fik en pony hjem, så var der sket en skade eller så var de halte, så de blev sendt retur.

Mit første pony gennembrud fik jeg på en pony jeg købte af min springtræner Jes Madsen. Han hed Pan. Pan var fræk lille 3´er springpony, men det fik jeg hurtigt lavet om på. Efter to år hos mig gik han M og vi vandt Amagermesterskabet, hvilket vi også kunne ha gjort i springning, hvis jeg ikke lige var ukoncentret på banen i to sek( skal jo straffes for det:0) ) til stævner sprang vi LB og LA, da der var ikke højere klasser for 3´er dengang.
Jeg skulle ha´ været til DM på ham i mit sidste pony år, men Jes ville ikke sende mig af sted, -han kunne lige se, en lille lorte unge, som sætter næsen op efter at blive Danmarks mester og ikke bliver det pga. en tørgrav. For det kunne Pan ikke lide.
Weekenden efter det afholdte DM stævne, får vi af vide at de fleste som var med til det stævne, var rideskole ryttere og der var ikke tørgrav med! Mig meget bitter på Jes:0)

Imens jeg havde ham, red jeg meget på min mors pony, men på daværende tidspunkt sagde hun mig ikke så meget. Jeg red nogen klubstævner på hende og vandt også alt. Men synes ikke hun var så sjov.

Efter jeg var blevet for gammel til Pan, begyndte jeg og hjælpe en veninde, med den hest som hun passede, da hun ikke var så venlig på stald og i ridehus.

Jeg faldt hurtigt for hende, for hun var lidt fræk, men havde en skøn trav. Fandt ud af at hun var til salg, og jeg solgte Pan til hans gamle- gamle ejer, hvor han fik lov til at gå sammen med sin gamle ven igennem mange år- som den gamle ejer sagde, det var hendes drøm siden hun solgte ham i sin tid. Jeg købte så Cognac( Koko ) som hun hed.

Igennem i den tid jeg havde hende (7-8 år) har vi haft mange sjove, gode, vilde ture som jeg aldrig vil glemme. Vi var klar til M- svær, men hun blev ved med at blive halt/underlig, og valgte derfor at sætte hende i fol med Terminator. På daværende tidspunkt red jeg Terminator, Cabera og Calibra for Ulf. Jeg faldt hurtigt for Termi´s sind - hvilket er gået meget igennem til min egen Termiboy. Cognac blev aflivet sommeren 2004, da vi fandt ud af, at hun var halt på alle 4 ben. Hun blev 16 år

Imens alt dette stod på( indtil år 2001), red jeg stadig min mors pony Foxi og som folk kom og sagde tit - louise du burde komme lidt udenfor amager og ride stævner, I kunne komme så langt! Men mor ville ikke have den ud og kører. Lige ind til jeg fik Begitte Skov Larsen som træner.

Jeg red et distrikt stævne hjemme og fik 72% i M, hvor vi derefter fik min mor overtalt til tage ud.
For det var dog mit sidste år som ponyrytter.

Jeg red to klasser i parken- og ponyen blev så B- pony, så tog vi til Møllebakken(landsstævne), hvor jeg red PRI og fik 62,8%. Vi fik overtalt min træner, samt venner til at tage med til jylland, så jeg kunne ride års sidste landsstævne og års sidste stævne for mig.

Som min træner sagde da vi kørte derover "selv om jeg ikke burde sige det, så gør jeg det alligevel- når vi tager så langt, så skal du også gøre det godt!"

Og det gjorde jeg også. Foxi blev A pony på kun 3 stævner og lå 1 uplaceret hvergang, men pyt, min drøm gik oplevelse.

Idag har jeg ikke længere min dreng Termiboy efter min gamle hoppe( Koko) Cognac og Terminator. Han havde verdens bedste sind. Jeg tilred ham i skoven, i træktov og grime, og efter det har jeg bare kunne sadle ham op og ride over når det har passet mig.

Jeg var den 9 sep 2006. til bedømmelse på storehestedag. Han tog det så pænt. Selvom vi ca. var 300 heste samlet på det sted, stod han lige så pænt ved siden af mig.

Han fik en rigtig pæn bedømmelse og blev nr. 3 i sin klasse :0)

I okt. 2007 købte jeg Ascari. Mit vidunder køb. I kan se mere til ham herinde. Fantastisk hest. Han har virkelig fremtid foran sig.

Jeg købte Ascari i sin tid, fordi jeg fik af vide, at Termi havde 50/50% for at holde. Og efter nogle uforglemmelige stævner/timer/min,/ sek på Termi. Måtte han desværre aflives sommeren ´08.
Termiboy - jeg glemmer dig aldrig og græder tit over dig!!!

Ascari har kun gjort fremskridt siden jeg fik ham. Fine resultater, som I kan se på hans profil.

Ellers hjælper jeg folk med deres hest(e), underviser, rider, springer til, sadel problemer osv. Der skal rigtig meget til før jeg hopper af en hest.(angst)

Jeg er den type, som kan ride alle typer og vil løse problemerne på en god og fair måde for hesten.

Jeg er ret skrap til at se om hesten er halt og hvor det evt. kommer fra. Kan mærke den mindste smule skævhed på hesterygge, og kan næsten altid forklare hvorfor hesten evt. skaber sig.

Jeg har fået meget erfaring igennem de frække pony´er/ heste jeg har haft og redet, samt fra butiks livet i en rideudstyr og div.

Vores hjemmeside kommer snart!

Jeg har også oprettet min hund herinde- hunde pomerania Django.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce