Sarah N
Følg
Følger Følg ikke

Sarah N

Kvinde, 28 år, Vestsjælland
Oprettet: 22. jun 2013
Offline - Senest online: 1. dec 2014 Bruger er på filterliste

Jeg er en pige på 18 år og bor hjemme. Til dagligt går jeg på Køge Gym, hvor jeg nu er i færd med at afslutte 2.g. I min fritid ridder jeg western, Er sammen med min kæreste, tegner og spiller rollespil "i den mørke skov". Til min 18 års fik jeg min mors hest "Batman", som jeg nu træner så til jeg kan. Vi er endnu ikke så langt, men i år er det mit mål at komme ud til et stævne, da han aldrig har prøvet det før.

Jeg startede med at ride da jeg var 10 år, og det er lidt af en tradition fra min mors side, hvor alle pigerne har været heste interesseret. Den gang boede jeg i Albertslund og gik på "ARK"- rideskole. De tre heste jeg husker bedst derfra var: En stædig hvid pony ved navn Olivia, som jeg fik lov til at passe, en shetlænder ved navn Benjamin, som havde et ry for at sparke alt og alle og en der hed Bernhard, som var en stor (det var den i hvertfaldet den gang) hest, jeg var til orienteringsløb med, sammen med min mor.

Da jeg var 13 rejste mig og min familie til Australien, og der fandt vi en hyggelig rideskole til mig, der hed Avonlea. Her begyndte jeg at tænke mere over hvordan jeg skulle ride og det var nogle meget dygtige ridelærer. Princippet var, at man hver anden gang skulle ud på en trail tur i det smukke Australske landskab. På den måde havde man et formål med "sandkasse" ridningen.

Inden vi kom hjem fra Australien, mødte vi en gammelt ægtepar, hvor manden havde været reining champ - han havde en trofæ-stue med buckles, heste statuer og en smuk western saddel. Og vi fik lov til at se hans gamle show hest som var omkring 30 år gammel. Det var dem der fik mig og min mor til at ville prøve western.

Da vi så kom hjem, for ca 3-4 år siden, fandt vi stedet "Harmony Ranch", hvor vi lærte western. Det var først her jeg fandt ud af hvad det ville sige at ridde en hest - og det har jeg så været bidt af siden.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce