Islænder freyja fra vanergaard Islænder freyja fra vanergaard Islænder freyja fra vanergaard Islænder freyja fra vanergaard Islænder freyja fra vanergaard
Bettina C
Følg
Følger Følg ikke

Bettina C

Kvinde, 36 år, Vestsjælland
Oprettet: 29. jul 2013
Offline - Senest online: 9. jun 2017 Bruger er på filterliste

Jeg er 32 år født den 01.06 jeg er
83er:) Har to drenge på 7 og 9 år. født 20 okt og 18 juni:) Deres far er Jimmy dalgren Nielsen vi har ikke været sammen i tja må være en del år nu. For 5 år siden snart fandt jeg sammen med en x kæreste igen:) som jeg nu bor sammen med i Venslev godt ude på landet:) i en 3 værelses underetage på et hus med have:) vi har sammen 3 skønne små hunde af racen chihuahua og pomerania .og lidt længre nede af en sidegade har vi vores islandske hest freyja stående på en rigtig idylsk gård. Jeg har så denne fine diagnose Adhd i svær grad jeg får medicin for og det fungere:) jeg har arbejde i Hillerød som vikar i en stor børnehave lige pr været der et halvt år men efter nytår må jeg se om jeg stadig har det ellers har jeg også noget rengøring her inærheden hvor jeg bor.
Fritiden bruger jeg på mine 2 drenge og kærest plus hunde også har jeg jo vores islænder hende har jeg nu haft i 1 år og 10 måneder, og selv mine drenge rider hende og er så glade for hende
( lige købt den skønneste islænder hoppe på 5 år d 22-3-014 hende er jeg rigtig glad for, og syntes det skrider mere og mere frem med os, både i ridning og træning fra jord, hun er rigtig nysgerrig og lærenem:))
disse praktfulde dyr hjælper mig til at slappe af og kæmpe min uro lidt ned<3 min helt egen terapi. og den fungere:)
Syntes jeg har et fantastisk liv fyldt med glæde men self også udfordringer, men dem har jeg haft hele mit liv nu er der bare sat diagnose på, fik diagnosen for cc 2 år siden ca siden:) Elsker mine 3 drenge<3 og hesten plus de tre små hunde;)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x