Oldenborg Luca søndergård Oldenborg Luca søndergård Oldenborg Luca søndergård Oldenborg Luca søndergård Oldenborg Luca søndergård
Wileys mor
Følg
Følger Følg ikke

Wileys mor

Kvinde, 37 år, Nordjylland
Oprettet: 6. aug 2013
Offline - Senest online: 9. jul 2017 Bruger er på filterliste

Jeg har i min ungdom selv haft en shetlandspony, der hed Buller, og en travhest der hed Milo, men efter jeg fik Milo i 4 klasse og solgte ham et år efter, da jeg måtte indse at jeg slet ikke kunne styre ham, mente mine forældre ikke at jeg skulle have en ny hest.
Der skulle mere til at stoppe mig, så jeg rendte rundt på alverdens bondegårde og plagede folk om at få lov til at kæle for deres heste. Kort tid inden jeg fyldte 12 år, ankom jeg på Søndergård og her var der på det tidspunkt omkring 35 heste og ponyer som jeg måtte kæle, strigle og ride som det passede mig. Gennem min ungdom har jeg flyttet rundt, men er altid kommet forbi Søndergård i ny og næ, så nu, hvor jeg snart fylder 30, er jeg så heldig at min forlovede og jeg har købt hus kun 3 km. fra Søndergård, og jeg er igen kommet i sadlen for alvor. I dag er der "kun" 9 heste og 1 pony tilbage på Søndergård, men det er også stadig rigeligt :)
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x