Islænder Draumur fra Rødstenskær Islænder Draumur fra Rødstenskær Islænder Draumur fra Rødstenskær Islænder Draumur fra Rødstenskær Islænder Draumur fra Rødstenskær
Smilla u
Følg
Følger Følg ikke

Smilla u

Kvinde, 22 år, Storkøbenhavn
Oprettet: 6. aug 2013
Offline - Senest online: 12. jan 2017 Bruger er på filterliste

Jeg begyndte at ride da jeg var 2 år gammel, fordi jeg bor på Attemosegaard, som er en hestepension for alle slags heste, men mest islændere. Da jeg var 2 år sad jeg bare i en børnerygsæk, på min fars ryg. Da jeg blev lidt ældre red jeg på Blettur, som er en af de tre heste vi havde. Jeg red med min far, og jeg elskede det! Men i år 2008, da jeg var 6 år gammel døde min far af kraft, og jeg mistede interessen for at ride.

En sød dame der hed Ida, som har to heste på gården, syntes det var ærgerligt, når jeg nu boede på en gård, med så mange muligheder for at ride. Så hun begyndte at undervise mig i at ride på Blettur, og jeg blev bedre og bedre. Da jeg var 10 år, begyndte jeg at ride på min mors anden hest Osk. Osk var en god og meget udfordrende hest, da jeg jo ikke var så gammel endnu. Men Osk havde nogle dårlige år, og blev tilredet af Ida. Jeg savnede rigtig meget at ride, så min mor fortalte mig at hendes veninde havde en dejlig hest til salg, og jeg fik part og undervisning på ham. Jeg blev undervist af min mors venindes datter, som jo kendte Draumur rigtig godt. Jeg syntes at Draumur var en fantastisk og meget smuk hest. Så det endte med at vi købte ham, og jeg syntes stadig han er en fantastisk og smuk hest ;)

Lige nu rider jeg hver tirsdag med mine fire veninder, Sofie, Gunilla, Kristine og Sara
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce