Dansk Varmblod Lopez Dansk Varmblod Lopez Dansk Varmblod Lopez Dansk Varmblod Lopez Dansk Varmblod Lopez
Mette & Musti <3
Følg
Følger Følg ikke

Mette & Musti <3

Kvinde, 25 år, Midt/Vestjylland
Oprettet: 7. aug 2013
Offline - Senest online: 12. jan 2023 Bruger er på filterliste

Hej HG.
Mit navn er Mette og jeg er 15 år gammel.
Jeg startede med at ride for laaaaang tid siden. Det er til foråret 8 år siden jeg første gang sad på en hest.
Det startede med at jeg red hos min søsters far.. Det blev dog aldrig til mere end en enkelt skridtetur her og der. Jeg fik så overtalt min far til at jeg måtte starte til ridning. Jeg startede så til ridning i Nr. Lyngvig, hvor jeg startede på Sandkasseholdet.. Selvom jeg var bedre end det.. Der gik heller ikke mange uger før jeg rykkede op på holdet der var bedre.
Jeg red i Nr. Lyngvig omkring et halv år, da jeg stoppede derude da undervisningen var dårlig.
Jeg havde så en lille pause på et halv års tid, da jeg havde fået afvide at de andre på Nr. Lyngvig at det var mig der var dårlig, ikke underviseren eller hestene. Så jeg blev meget flov over min ridning.
Jeg begyndte så at ride på RIK hvor jeg red på 2 forskellige heste. Jeg red først på Quena som er en haflingerhoppe. Det gik egentlig meget godt på hende, og en da til højdespring i dressurtimen(???) sprang jeg 110cm på hende, men kom desværre ikke over 120cm. Der slog jeg min egen rekord :) Jeg skiftede så over til at ride på Hillary som var en HØJ DV. Det gik så knapt så godt, hun var meget frisk og svær for mig at ride. :)
Jeg stoppede efter et års tid på RIK, og begyndte at ride hvor min lillebror gik i dagpleje. Jeg startede med at ride hendes fjordhest Luie, men da Luie var strid begyndte jeg at ride Tjaldur som var islænder. Tjaldur var god som dagen er lang og han var bare den bedste. Han lærte mig rigtig meget, og jeg slog min egen rekord indenfor spring på ham. Jeg fik ham nemlig over 120cm! Jeg har også lært en masse dressur af ham, og hvordan man færdes på tur.
Jeg stoppede med at ride ude ved min lillebrors dagplejemor da han stoppede med at gå der, så der red jeg i 2-1/2 års tid. Jeg begyndte så på RIK igen, men jeg red der ikke lang tid da jeg flyttede hjem til min mor. Mens jeg har boet hos min mor, har jeg kigget lidt efter part, men aldrig fundet noget særligt.. Men nu har jeg dejligste Lopez <3
Jeg startede på efterskole 13/14. Og jeg har fået lov at ride naboens hest Hakuna. Hun er 22 år gammel og har gået t.o.m LA2, men har stået stille i et halvt års tid, så skal lige rides op igen. Hun er meget frisk og elsker en tur i ny og næ! Jeg rider hende min. 4 gange i ugen, og har derfor ikke rigtig lyst/tid til at ride i weekenderne, derfor har jeg ikke længere part på Lopez. Når jeg kommer hjem fra efterskole får jeg min egen hest!
Da Hakuna blev aflivet har jeg nu fået part på Mark.
Mark er også en ældre hest, men han er rigtig sød. Dog er det lang tid siden han er blevet redet, men det er mit eksperiment at få ham redet op igen :)
Da Mark er meget skrøbelig og meget et skravl, og ikke er den hest jeg kommer ud og starte stævner på, har jeg fået en seriøs ridningspart + stævnepart, så jeg ikke køre Mark fysisk ned!
Musti som jeg nu har fået part på, er en dejlig fed flommet fjordbolle. Hende er jeg meget glad for! Vi er tilmeldt til vores første stævne, og hvordan det går er jeg meget spændt på! :D
Knus Mette

Facebook - https://www.facebook.com/mette.w.grell
Blog - https://www.facebook.com/MetteogLopez?directed_target_id=0
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce