Dansk Varmblod Emos <3 <3 <3 <3 <3 Dansk Varmblod Emos <3 <3 <3 <3 <3 Dansk Varmblod Emos <3 <3 <3 <3 <3 Dansk Varmblod Emos <3 <3 <3 <3 <3 Dansk Varmblod Emos <3 <3 <3 <3 <3
Mia Grønning
Følg
Følger Følg ikke

Mia Grønning

Kvinde, 28 år, Østjylland
Oprettet: 13. jun 2006
Offline - Senest online: 30. apr 2023 Bruger er på filterliste

Hej .

Jeg har, som mange andre hestegale tøser, været ude for meget forskelligt under min tid som rytter.
Startede som elevrytter i Silkeborg Rideklub - her red jeg mange forskellige ponyer som jeg kunne lide alle sammen :)
Da jeg så blev ældre kom jeg til at ride HEST - og det var en vild oplevelse. Jeg kom til at ride forskellige store heste der skræmte mig. Men jeg kom også til at ride nogle der var så søde og dejlige.
Ronja, Spidermann, Bratz, Rollo og nogle andre - alle sat deres positive spor i mit liv :)
Rollo husker jeg specielt godt da jeg under orkanen for MANGE år siden var taget med min mor ud på rideskolen - eneste rytter der dukkede op - og sadlede op. Strømmen gik og vinden var vild og utrolig urovækkende. Allerede før jeg kravlede op på hesten vidste jeg at det var en dum ide... Men jeg red rundt og det gik faktisk godt i skridt og trav. Men da jeg bliver bedt om at galopere og han så laver et bukkespring nægter jeg. Ridelæren - der var vikar den dag - bad mig om at gøre det igen. Og da jeg på langsiden sætter hælene i ham laver han det vildeste bukkespring jeg nogen sinde har prøvet. Jeg fløj ud af sadlen og derfor længere oppe end højeste punkt på hesten, lavede en koldbøtte i luften og landede på røven. Jeg var ikke særlig god den gang, men vi havde ikke fået købt en vest til mig, så jeg var jo smadret. Siden den dag har jeg været utryg hvis det har blæst ekstra meget - og det har jo smittet af på de heste jeg har redet efterfølgende.

Hesten jeg ville gøre alt for var Emos - Den dejligste hest på jorden. Jeg skulle egentlig bare ride ham en enkelt onsdag for ejeren Benedicte (og jeg anede ikke hvem hun eller hesten var på daværende tidspunkt, men min mor sagde ja for mig, TAK)
Benedicte var utrolig glad for at jeg ville ride ham og passe ham - så hun tilbød mig halvpart på ham - uden at det ville komme til at koste mig noget.
Jeg er Benedicte evigt taknemmelig for at hun spurgte mig den dag - jeg ved ikke hvor jeg ville have været uden den hest <3

Jeg har selvfølgelig redet mange andre private heste;
Chianti (gammel springhest), Balarina (Josephine Knudsens gamle pony), Leonie, Fritz, Bastian (i kortere periode), Carlando (første RIGTIGE kærlighed til heste blev fundet her), Leran (Unghest - halvt år i 11 eller 12), Chloe (Malene Pedersens - tak for at jeg måtte ride hende :) )
Ja - det er lige dem jeg kan komme i tanke om på skrivende stund - men der har været mange :)
Nogen bedre end andre ^^


Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce