Tinker Satin's Pippi Tinker Satin's Pippi Tinker Satin's Pippi Tinker Satin's Pippi Tinker Satin's Pippi
Maria & Co.
Følg
Følger Følg ikke

Maria & Co.

Kvinde, 25 år, Vestsjælland
Oprettet: 10. sep 2013
Offline - Senest online: 23. jul Bruger er på filterliste

Hejsa. Mit navn er Maria, og jeg er en ung pige på snart 20 år.

Jeg startede med at ride, da jeg gik i 4 klasse, på Stenlille Ridecenter (dvs, da jeg var 10 år) og startede på rideskolehold, hos en underviser der hed Hanne, som var datteren af dem der ejede rideskolen (Og som stadig ejer den)
Jeg nåede at gå til ridning der i 3 år og 3 måneder ca, hvorefter jeg skulle skifte skole, og flytte til en ny by.

Så gik der 1 år, før jeg fandt en rideskole igen, som var Vemmelev Ridecenter, hvilket jeg var okay glad for i starten, men da jeg ikke følte at undervisningen var god nok for mig, stoppede jeg igen, da sæsonen var ovre.
Jeg prøvede så at komme ind på rideskolen i Slagelse, men de ringede aldrig tilbage, så jeg måtte vente med at komme til at ride igen.

Fra sommeren 2010 til sommeren/efteråret 2013, red jeg sådan lidt løst, hos de veninder der nu havde en hest jeg kunne ride lidt på, når vi var sammen.

I foråret 2013, flyttede jeg halvt hjem til min kæreste i Kalundborg, hvor jeg begyndte at lede lidt efter en rideskole. Efter sommerferien, opgav jeg så nogenlunde med at lede, og begyndte at søge efter en part med mulighed for undervisning, da jeg selv følte, at jeg ikke helt var i stand til, ridemæssig, at ride en hest selv, uden nogen til at fortælle mig, om jeg gør noget forkert eller rigtig.

Et par dage efter, får jeg en besked på heste-nettet, hvor jeg havde søgt, om en der søgte part på 8 heste og ponyer, hvor der var undervisning inkluderet i prisen, hvilket bare opfyldte de vigtigste krav jeg havde.
Jeg ringede så hurtigt jeg kunne, til hende der havde skrevet, og aftalte en dag, hvor jeg kunne komme ud og møde hende og hestene.
Der fik jeg også at vide, at hun startede rideskole op derude, hvilket jo bare var perfekt! :)

Aberlour Omegas Last Son var min første part derude og selvom han var den roligste af de heste der var derude, var han lige lidt opmærksom til mig, så jeg nåede kun at have part på ham fra 1 oktober til 1 februar.

For der faldt jeg nemlig pladask for hans bedste ven, Solitude, som fik mig til at se, hvor fantastisk en race, Welsh Cobben er <3
Vi har haft rigtig mange op og nedture, mig og Soli, som vi er kommet igennem og som har givet os et fantastisk forhold. Jeg føler virkelig at jeg har mødt min soulmate <3

Desværre var jeg nød til at give afkald på hende i December 2014, da jeg selv gerne ville op på en større hest og at jeg har planer om at starte nogen stævner, hvilket jeg ikke kan på Soli, da jeg er gået over mine ponyår :/

Nu har jeg part på skønne Lámie, som er en smuk Holstener, efter Colman og jeg håber på, hvis hun ikke bliver solgt, at vi kan komme langt, ang, stævner og at vi får et lige så godt sammenhold, hvis ikke bedre, som mig og Soli <3

Jeg har også en likeside inde på facebook, hvor man kan følge mine fremskridt med Lámie, eller den hest jeg nu rider på.
Den hedder: Maria & Co.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x