Anden særlig race Vanggården's Mister Magic Anden særlig race Vanggården's Mister Magic Anden særlig race Vanggården's Mister Magic Anden særlig race Vanggården's Mister Magic Anden særlig race Vanggården's Mister Magic
Nadiiih © - ANE 11/12 -
Følg
Følger Følg ikke

Nadiiih © - ANE 11/12 -

Kvinde, 29 år, Nordjylland
Oprettet: 17. jun 2006
Offline - Senest online: 29. jul 2015 Bruger er på filterliste

¤¤ At træne en hest, er lidt som at kigge i en "find Holger" bog. Du sidder længe og leder efter ham, og når du endelig finder ham, begynder du hurtigt at lede efter de andre ting. Pludselig er han væk igen, fordi du havde for travl med at komme videre. Men bare rolig, med tålmodighed skal du nok finde ham igen, hvis du bare er villig til at blive ved med at lede.
I din træning bliver du også nød til at lede længe efter den rigtige vej, eller den rigtige måde. Når i endelig finder den, kan man nogle gang få lidt for travl med at komme hurtigt videre, og lære nye ting eller tricks, at man nogen gange kan "miste" det man havde arbejdet så længe på at finde. Men hvis man bare bliver ved med at lede, og er tålmodig, skal i nok finde den sammen igen. ¤¤
---
Sometimes the heart sees what is invisible to the eye

- Better to have loved and lost, than to have never loved at all

Your dreams doesn't necessarily have to seem possible, that is why it is called dreaming! <3
---

Nå men du er nok begyndt at læse dette for at få noget om mig at vide, så her kommer det:
Jeg er en frisk pige der bor i Aars. Jeg bor på landet, så jeg kan have mine ponyer hjemme, dejligt!
Jeg intereserer mig meget for at tage billeder og elsker det. Jeg har et SonyA200, hvilket jeg er meget glad for .
Jeg har redet i HURK(Hornum-Ulstrup RideKlub) i ca. 5 år, men holder dog lige en lille pause nu.
Jeg har som sagt mine fem ponyer. Den ene af dem er en shetlænder, Feline, og hendes føl fra 2008, som er Hope, også shetlænder, og hendes føl fra 2009, en bette bølle hingst, Herbie. Han er solgt nu. I 2010 fik jeg endnu et føl fra Feline, super skønne Evermore. Jeg har også min yderst dejlige welsh/arabar, Mister Magic, og min 1'er pony, en connemara hoppe, Felicia.
Feline kører jeg vogn med, og avler en smule med hende, på hyggebasis. Hun er nu til salg. Mister er det mest hyggeridning og prøver lidt horsemanship/tillidstræning. Hope er min lille bølle pony. Jeg håber lidt på at kunne beholde hende længe nok til at tilride hende osv. Felicia er min "nye" ridepony, og jeg håber hun kan hjælpe mig med at komme videre med min ridning.Evermore er den nyligst tilkomne, og hun er en skøn charmetrold! Jeg er så spændt på at følge hende. Ciki, som også er her inde, en den pony jeg nærmest lærte at ride på. Hun har stået ude ved mig, og er nu flyttet hjem til sin ejer igen, da vi desværre ikke havde plads til hende over vinteren.
Jeg er også meget optaget at tillid mellem hest og rytter, og jeg vil til at igang med noget tillidstræning med nogle af mine ponyer, så hvis det er du sidder inde med noget efaring om emnet, vil jeg blive SÅ glad hvis du gad at dele din viden med mig :)
Ja det blev lidt meget, men hvis der nu alligevel er noget i ikke ved om mig, må i jo endelig skrive :P

______________________________________________

¤Hvis det var fordi jeg var kommet herind for at stemme i dine udfordringer, havde jeg gjort det, så lad venligst
være med at spørge.¤

¤Jeg begrunder med glæde mine bedømmelser, men så skal du også respektere mit valg.¤
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce