Dansk Varmblod Saxo Special Dansk Varmblod Saxo Special Dansk Varmblod Saxo Special Dansk Varmblod Saxo Special Dansk Varmblod Saxo Special
Clara R
Følg
Følger Følg ikke

Clara R

Kvinde, 24 år, Postnummer ikke angivet
Oprettet: 22. okt 2013
Offline - Senest online: 2. aug 2018 Bruger er på filterliste

Hej, jeg er en pige, der har redet siden jeg var 6 år, så det er efterhånden blevet til nogle år. Egentlig skulle jeg slet ikke være startet til ridning der, da min mor er super bange for heste. Men jeg plagede og plagede og tilsidst gav hun op og ringede til den lokale rideskole. Her fik hun af vide at jeg kunne starte den følgende lørdag. Det overraskede hende noget, da hun troede der ville være en lang venteliste. Men min far måtte så trække i hestetøjet og hjælpe mig ude på rideskolen. Hestelivet fangede mig hurtigt og jeg blev mere og mere glad for det. Noget min mor synes var lidt ærligt, eftersom hun håbede på min "hestedille" hurtigt ville gå over. Det gjorde den i midlertidigt ikke, og i dag kunne jeg ikke forstille mig et liv uden heste.

I dag har jeg part på en super skøn hest, ved navn Saxo. Efter mange gode år på rideskoler fik jeg tilbudt en part på ham og jeg besluttede mig for at sige ja tak. Noget jeg bare er super glad for.
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
x