Frederiksborg Landsbyens Hjalmer Frederiksborg Landsbyens Hjalmer Frederiksborg Landsbyens Hjalmer Frederiksborg Landsbyens Hjalmer Frederiksborg Landsbyens Hjalmer
Line & de røde tosser :D
Følg
Følger Følg ikke

Line & de røde tosser :D

Kvinde, 31 år, Fyn
Oprettet: 21. jun 2006
Offline - Senest online: 27. jul 2016 Bruger er på filterliste

Fordi heste ikke er en hobby, men en livsstil :o)
____________________________________________________


Til hverdag arbejder jeg på skovly ridecenter ved Ørbæk, hvilket jeg har gjort siden august 11. Jeg elsker det sted og mit job der. Er ansat på fuld tid til at ride heste, hjælpe med handicapridning, undervise og andet forefaldende. Har hestene Amy; lækker pony af egen avl på 3 år, Amanda; min første pony, som nu er lånt ud til hygge hos en af mine elever og Hjalmer; mit hjertebarn og min ridehest, som jeg rider dressurkonkurrencer på la-niveau på. Derudover låner jeg den dejlige talentfulde 5-års Engelholms Darcy her på skovly., en fantastisk mulighed som jeg ellers aldrig ville få råd til. Jeg blev student fra Nyborg gymnasium i juni 11 og har planer om at fortsætte på skovly året ud, og begynde på lærerseminariet august 13. Jeg er mig selv, og opfører mig præcis som jeg føler for. Prøver at se det positive i andre mennesker, og der skal virkelig meget til at pisse mig af, så LAD VÆR med det :-D Elsker mine heste over alt på jorden, og kunne ikke forestille mig et liv uden dyr. Har ud over hestene en skøn border collie på snart 11 hos mine forældre og en herlig lille langhåret killing. Jeg er fotofreak og er ekstremt glad for mit spejlreflekskamera, men må erkende at det ikke har været meget i brug på det seneste.

Har siden jeg var helt lille drømt om at arbejde med heste, og fik så lov til at starte til ridning da jeg var 10 år. Jeg er dressurrytter og elsker at starte stævner, men hesteforståelse og horsemanship betyder også virkelig meget for mig! Jeg går ind for træningsformer der er anderledes og alternative. Mine principper er opbygget på en blanding af en masse kloge menneskers teorier kombineret med mine egne. På den måde har jeg udformet en træningsmåde som jeg føler passer til både mig og mine heste. Får pt undervisning af Carina Kjeldsen og Henrik S. Nielsen. Derudover har jeg selv 6 elevhold om ugen, sjov udfordring :-)
______________________________________________

Nedenfor har jeg kort beskrevet de relevante grundlæggende principper i hestens adfærd og natur. Det er småting, men alt sammen noget man bør tage højde for i sin daglige træning.

- Hesten er et levende væsen, og bør behandles derefter!
- Hesten er ikke noget klogt dyr, deres højre og venstre hjernehalvdel arbejder uafhængigt af hinanden. Husk at tage hensyn til det i din træning!
- Heste er ikke i stand til at tænke fremad, men til at drage konklusioner.
- Heste ser enormt dårligt! De ser 2-dimensionalt, og det kun klart i et lille felt foran sig. I resten af hestens synsfelt, ser de sløret og kan derfor kun opfange bevægelser! De ser meget få farver.
- Vær ikke bange for at rose din hest når den gør noget rigtigt! Hvordan skal den kunne tilfredsstille dit behov, hvis den ikke ved, hvad du vil have?!
- Vi er nødt til at tale hestens sprog, for at de forstår os. Tænk altid over hvordan kommunikationen i en flok fungerer. Hvis en hest sparker, ville langt de fleste andre heste sparke igen. Det er du også nødt til at gøre. At irettesætte sin hest, er ikke det samme som at mishandle den, hvis bare du husker at rose hesten, når den gør det rigtige!
- Bid, pisk og sporer er hjælpemidler, og ikke torturredskaber!
- Hvis ikke du har tålmodighed til at vente, til hesten er klar, så køb en cykel!
______________________________________________

81% af nutidens teenage-befolkning ville dø hvis WESC, Papfars pige & Dolce and Gabbana besluttede sig for at lukke forretningen ned. Sæt denne ind i din profil, hvis du er en af de 19 % der ville stå og grine hysterisk i baggrunden.
______________________________________________

Epona TV - Maskefald på Herning: "Nu havde vi fundet ud af, hvorfor topryttere bruger en teknik som LDR, der ødelægger hestens gangarter, og umuliggør samling. Det er fordi samling ikke er målet. Målet er præmier, og præmier får man for at benene kan løftes højt. Derfor skal nakken ned for enhver pris, og for at man kan leve med sig selv, taler man om det, man gør, i dressurjargon. Man siger, at man løsgør, når man krøller hesten sammen som en søndagskringle. Man siger, at man samler, når man hiver nakken op med kandaren. Man siger, at man vil sin hest det godt, men man spænder næsebåndet, til dens øjne er ved at poppe ud. Man smiler sit drengede smil til damerne på rækkerne, som alle sammen er medlemmer af Hestens Værn, og så holder man vejret hele vejen til banken, og håber på, at man når pensionsalderen, inden ridesport bliver forbudt ved lov."
^^ Tragisk, men desværre sandheden om mange kendte topryttere verden over..
Brugerens bedømmelser af andres {{ratings.itemMoreItems}}
Antal stemmer i alt

Lav
{{ratings.lowCount}}
Middel
{{ratings.middleCount}}
Høj
{{ratings.highCount}}
Ekstra høj
{{ratings.extraHighCount}}
Stemmer: {{ratings.totalCount}}
Annonce